PLASTIKKIRURGI

Ansigtsløft

 

Udsæt alderens tegn med et ansigtsløft

Furerne bliver dybere, linjerne bliver tydeligere, og hudoverskuddet kan få kinder og mundvige til at ”hænge”.

Der findes forskellige typer ansigtsløft. Afhængigt af dit udgangspunkt og dit ønske, vælger du og din plastikkirurg i fællesskab den bedst egnede metode.

Ved et klassisk ansigtsløft bliver overskydende hud og eventuelt fedt fjernet, og den underliggende muskulatur bliver strammet op på den nederste del af ansigtet og på halsen.

Ansigtsløftningen kan fjerne den løse hud, men ikke rynker. Din hudkvalitet vil være uændret efter ansigtsløftet. Hvis det er rynker, der generer dig mest, vil du have langt større effekt af en behandling, som er målrettet mod netop rynker. Adeas Hospitaler tilbyder forskellige typer af behandling i den forbindelse. Se mere under menupunktet “Plastikkirurgi”. Her finder du et overblik over alle vores behandlinger.

Den ideelle kandidat til en ansigtsløftning er en slank person i alderen 45-60 år med slap hud, eventuelt med fedtdepoter under hagen, og som ikke har for mange fine rynker. Personer med en tyk, uelastisk hud vil ikke opleve den store forskel efter operationen.

Skriv til os88 77 40 06

Alle hverdage
kl. 9:00-12:00 + 12:30-15:00

Facebook

Følg os på Facebook.

Instagram

Ses vi på Instagram?

Book konsultation

Book en uforpligtende konsultation eller kontakt os, hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål.

Book

Speciallæger i plastikkirurgi