Ar og
strækmærker

Behandling af ar og strækmærker udført af hudspecialister

Hos Adeas behandler vi ar med fraktioneret laser. Vi behandler ar efter akne, ar efter operationer, traumatisk opståede ar og strækmærker. Vi hjælper dig med at finde den bedste behandling der er skræddersyet netop dit behov.

Vores team af behandlere
Vores kosmetiske behandlere har mangeårig erfaring og er foruden at være kosmetiske behandlere eksperter i dermatologi, huden. Deres ekspertise indenfor behandling af ar og strækmærker hviler på mangeårig erfaring med netop hudens struktur og evne til at regenerere.

Effektiv behandling af rynker, ar og strækmærker med laser

Fraktioneret laser anvendes blandt andet til hudopstramning i ansigt, på hals og bryst. Behandlingen kan også anvendes til reduktion af strækmærker, ar efter akne og generel udglatning af huden. Meget dybe rynker kan ikke fjernes, men hudstrukturen udglattes og opstrammes. Denne type laser behandling er især velegnet til reduktion af porer i huden, behandling af fine linjer og milde rynker, ar, herunder akne ar, operationsar og strækmærker og kan fint kombineres med andre kosmetiske behandlinger for at optimere det endelige resultat.

Laserbehandling mod ar, rynker og strækmærker

Resultatet indtræffer løbende i månederne efter behandlingens udførelse. Allerede efter én behandling sætter laseren gang i en regenererende proces i huden, hvor bindevævet genopbygges. Det endelige resultat ses cirka 6 måneder efter den sidste behandling er udført. Hos de fleste anbefales en behandlingsplan på 3 behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum. Når behandlingsplanen er overstået, vil man kunne vedligeholde resultater med 1-2 behandlinger årligt.

Smerter i forbindelse med laserbehandlingen af ar, rynker og strækmærker

Behandling med fraktioneret laser er forbundet med moderate smerter. Du bliver derfor bedøvet med en lokalbedøvende creme. Du kan mærke en prikkende, varm fornemmelse under behandlingens udførelse. Nogle steder vil du være mere følsom end andre, typisk på overlæben og tæt på øjenomgivelserne. Du vil kunne mærke prikken og svien selvom du er bedøvet. De fleste synes dog at smerten er udholdelig.

Hvor lang tid tager en behandling med laser, af ar, rynker og/eller strækmærker?

Du skal afsætte ca. 30-60 minutter til pr. behandling. Tiden afhænger af størrelsen på området der skal behandles. Forinden din tid til behandling, skal der påføres lokalt virkende bedøvelsescreme. Mød derfor op 30 minutter før din planlagte behandling, til at få bedøvelsescreme på.

Vil du vide mere?

Forundersøgelse Gratis

Strækmærker fra 3000
Ar: pris fastsættes efter konsultation

Sådan booker du

Du booker din behandling enten ved at udfylde formularen eller ringe til os på tlf. 88 77 40 00.

Skriv til os

88 77 40 00
Mandag – torsdag
kl. 08:00–17:00
Fredag kl. 08:00–15:00

Kosmetisk dermatologisk team

Christina Skovbølling Haak
Ph.d, Overlæge, Speciallæge i Dermatologi

Louise Solhøj Madsen
Dermatologisk og kosmetisk sygeplejerske