Derfor bør du tilbyde dine ansatte en helbredsundersøgelse

Reception hos Adeas

Derfor bør du tilbyde dine ansatte en helbredsundersøgelse

I dette blogindlæg vil vi se nærmere på, hvorfor du bør overveje at tilbyde dine ansatte en helbredsundersøgelse, og hvordan det kan styrke sundheden og trivslen på arbejdspladsen.

Sunde medarbejdere styrker trivslen

Sundhed og trivsel hænger sammen – i høj grad på arbejdspladsen.

Det er enhver arbejdsplads’ interesse at have sunde, raske og ikke mindst glade medarbejdere. Ved at tilbyde dine ansatte en af vores helbredspakker, vil du investere i sundere medarbejdere og et bedre arbejdsmiljø.

Helbredsundersøgelse kan bl.a.:

  • Identificere helbredsproblemer tidligt.
  • Fremme forebyggende sundhed.
  • Forbedre produktiviteten.
  • Forbedre medarbejdertrivsel.
  • Reducere fremtidige sundhedsomkostninger.

Vil du vide meget mere? Læs Dansk Sundhedsinstitution indlæg om “Små positive effekter af helbredstjek på arbejdspladser”.

 

Undgå syge, trætte og udkørte medarbejdere

Det er vigtigt, at gøre alt for at undgå syge, trætte og udkørte medarbejdere på arbejdspladsen, hvis du vil skabe et godt arbejdsmiljø med loyale medarbejdere. Ved at tilbyde en helbredsundersøgelse til dine ansatte, er du med til at sikre, at dine medarbejdere føler sig prioriteret og set.

Hvornår er det lovpligtigt at tilbyde dine ansatte en helbredsundersøgelse? Det kan du læse i vores blogindlæg om helbredsundersøgelse ved natarbejde.

Reception hos Adeas

Vores helbredspakker

Vi har tre forskellige helbredspakker, og valget afhænger af, hvor omfattende undersøgelserne skal være.

Vi har følgende helbredspakker:

  • Basis
  • Mellem
  • Udvidet.

Du har også muligheden for at tilkøbe ekstra undersøgelser til vores helbredspakker, hvis du ønsker, at du eller dine ansatte bliver undersøgt inden for helt bestemt felt.

Få foretaget helbredsundersøgelser på Adeas

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om vores helbredsundersøgelser til erhverv? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi sørger for at rådgive dig om, hvilken helbredspakke der passer bedst til din virksomhed.

Der er lukket for kommentarer.