Body contouring

Du skal kunne føle dig dejlig i din egen krop

 

Body contouring

Body contouring er en kombination af operationsprocedurer, der bruges til at skulpturere din krop.

Ved hjælp af body contouring fjerner kirurgen løs hud og fedt for at forbedre dit udseende og din kropsform.

Body contouring er en procedure, hvor flere operationsprocedurer kombineres. Målet er at ændre formen af din krop for at opnå et udseende og en fremtoning, der ikke kan opnås alene igennem træning og diæter.

De enkelte procedurer sammensættes til den enkelte patient for at opnå det ønskede resultat. Body contouring kan derfor bestå af fedtsugning, brystforstørrelse eller -reduktion, brystløft fjernelse af løs hud på maven, opstramning af bugvæggen og fedttransplantation..

Er body contouring for dig?
Hvis du gerne vil have skulptureret din krop med body contouring er det vigtigt, at du holder vægten. Body contouring kan ikke bruges i stedet for en slankekur. Hvis du taber dig efter operationen eller omvendt tager på i vægt, kan det påvirke operationsresultatet.
Hvis du har stædige fedtdepoter eller løs hud, der ikke vil forsvinde ved træning eller diæt, du er nogenlunde normalvægtig, din vægt er stabil - og har været det i mindst seks måneder - og du er sund og rask, så er du umiddelbart i målgruppen for body contouring..
Det er dog altid en individuel vurdering. Din plastikkirurg vil omhyggeligt rådgive dig dig og afstemme ønsker og forventninger med dig.

88 77 40 06

Alle hverdage kl. 9:00-12:00
samt kl. 12:30-15:00

Instagram

Ses vi på Instagram?

Facebook

Følg os på Facebook.

Book konsultation

Book en uforpligtende konsultation eller kontakt os, hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål.

Book

Speciallæger i plastikkirurgi