Brystforstørrelse

– med implantater eller dit eget fedt

 

Naturlige, smukke bryster. I mange forskellige størrelser.

Bryster har været et symbol på den frugtbare kvinde i tusindvis af år - og det er vores speciale.

Vi anvender flere nyudviklede teknikker til løft, forstørrelse og korrektion, og mange af dem kan kombineres, så du får det ønskede resultat i 1 operation.

Overvejer du at få større bryster? Her får du både et hurtigt overblik og den helt detaljerede information længere nede på siden, så du er godt klædt på til at træffe din beslutning og kan finde ud af, hvordan du får et varigt og naturligt udseende resultat.

Skriv til os


88 77 40 06

Alle hverdage
kl. 9:00-12:00 + 12:30-15:00

Facebook

Følg os på Facebook.

Instagram

Ses vi på Instagram?


Brystforstørrelse med eget fedt

Brystforstørrelse med fedttransplantation er en teknik med varige resultater, hvor dit eget, naturlige fedtvæv anvendes til at korrigere fylde og form.

Mange vælger at få lavet fedtsugning eller body contouring samtidigt med brystløft - og det kan lade sig gøre, fordi de to dele alligevel udføres i samme operation. Først fedtsugningen, hvor du har et passende fedtdepot, og efterfølgende indsprøjtning af fedtvæv i de relevante områder. Det er ofte muligt at kombinere eget fedt og implantater ved brystforstørrelse. Hos Adeas anvender vi BEAULI-teknikken ved hjælp af Body-jet system.


Brystforstørrelse med implantater

Indlæggelse af implantater giver ikke blot øget fylde, men i nogle tilfælde en mere harmonisk facon.

Hos Adeas anvender vi kun implantater af høj kvalitet fra Mentor. Mentors implantater er CE-mærkede og er en af de få implantattyper, som er godkendt af et ekspertpanel (FDA) til anvendelse inden for kosmetisk kirurgi i USA.

Book konsultation

Book en uforpligtende konsultation eller kontakt os, hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål.

Book

Speciallæger i plastikkirurgi