Adeas Care

Genoptræning & aflastning

 
ADEAS CARE

Genoptræning & aflastning

Privat ophold med genoptræning og sygeplejersker i døgnbemanding


Vi tilbyder genoptræningsophold i historiske rammer tæt på skov og strand.

 • Genoptræning
 • Aflastning
 • Omsorg
 • Pleje efter operation eller sygeforløb
På Kysthospitalet Care passer vi godt på dig. Du får et individuelt tilpasset genoptræningsforløb hos vores dygtige fysioterapeuter, samt omsorg og pleje fra professionelle sygeplejersker og social- og sundheds-assistenter. Vi har også plads til ægtefæller og pårørende i vores store værelser. Alt sammen i rolige omgivelser i et naturskønt område.

Er du nyopereret, har du haft et sygeforløb, brug for aflastning eller har du haft det svært og har behov for at komme til kræfter igen? Vi kan hjælpe og støtte dig i at få det bedre. Hos Care får du daglig træning mandag til lørdag, så du kan klare nogle af de daglige gøremål igen.

Efter en operation eller sygeperiode er det vigtigt at komme i gang igen så hurtigt som muligt. Du træner sammen med vores fysioterapeut to gange dagligt på hverdage og en gang lørdag med et individuelt tilpasset træningsprogram.

Vi har erfarne sygeplejersker i døgnbemanding. Personalet sætter pleje og omsorg i højsædet, og sørger for medicin, bandageskift, påklædning og bad mm. Der er derudover også eftermiddagskaffe med kage i dagligstuen, og vi mødes om aftenen og spiser sammen. Man kan naturligvis også få serveret kaffe og mad på eget værelse, hvis man ønsker det.

Vi har mulighed for at skræddersy individuelle forløb.

Ring 88 77 40 01 for mere information eller en rundvisning af værelser og omgivelser.

88 77 40 01

Ring til os, vi er klar til at hjælpe

Skriv til os


Genoptræning hos Adeas

Hos Adeas arbejder vi ud fra et funktionelt træningskoncept, der tager udgangspunkt i det enkelte menneskes livssituation, behov og ressourcer. Genoptræning hos Adeas er et tæt samarbejde mellem patienten og fysioterapeuten, hvor vi bevæger os målrettet hen mod at indfri målet med genoptræningen.

Vi har dygtige fysioterapeuter ansat til at give dig et professionelt og individuelt tilpasset genoptræningsforløb. Lige meget om du er nyopereret, har en skade eller har været sengeliggende i en periode, kan vi hjælpe dig tilbage til det bedst mulige funktionsniveau. I samarbejde med fysioterapeuten laver i en plan ud fra dine ønsker og mål. Ud fra denne plan træner du sammen med vores fysioterapeuter enten individuelt, på hold (ryg, knæ og hofte) eller træning i det fri i de naturskønne omgivelser. Vi er med dig igennem hele forløbet og sikrer på den måde, at genoptræningen er målrettet og tilpasset dig og dine behov.

Ophold hos Adeas Care

Opholdet inkluderer fuld forplejning, samt sygeplejefaglig personale i døgnbemanding. Genoptræning ved fysioterapi to gange dagligt på hverdage og en gang lørdag og helligdage (undtaget søndage).

Der er mulighed for tilkøb af morgenmad/frokost/aftenmenu til gæster 200 kr. pr. person. Bespisning af gæster aftales med personalet senest kl. 14:30 dagen før besøget.
Der kan ved behov tilkøbes konsultation hos en speciallæge. Du vil under opholdet være tilknyttet egen læge. Ved akut opstået sygdom tilkaldes lægevagten.

Der er mulighed for tilkøb af adgang til fitness og spa, fodbehandlinger, speciallæge konsultationer, helbredsundersøgelser, samt psykolog og diætistvejledning. Der skal betales kontant, med kort eller MobilePay efter endt behandling.

Tilskud til dit ophold


Der er mulighed for at få dine forsikringer til helt eller delvist at dække omkostningerne ved dit ophold hos Adeas Care.

Priser pr. døgn

Enkeltværelse: Fra 5.980 kr.

Dobbeltværelse: Fra 9.180 kr.
– velegnet til ægtepar, hvor den ene part modtager fysioterapi mv.

Tillæg

Ekstra fysiotereapi (man-fre): 600 pr. gang
Ekstra fysioterapi (fre-søn): 800 pr. gang.

Privat sygepleje kan ligeledes tilkøbes, efter endt ophold på Care. Kontakt vores personale, for mere information herom.

Vi passer på dig

Anbefalinger fra gæster på Adeas Care

 • Agnete, 88 år
  Særklasse jeg ikke har oplevet før

  Mit ophold på Adeas Care har været helt igennem fantastisk.
  Jeg kan ikke sætte en finger på noget. Den professionelle genoptræning med fysioterapeut 2 x dagligt har gjort, at jeg på ganske kort tid har mærket store fremskridt efter mit bækkenbrud. Plejen, omsorgen og det smilende og venlige plejepersonale samt maden og den smukke udsigt fra værelset, er i en særklasse jeg ikke har oplevet før.
  Agnete, 88 år
 • Gerda, 77 år
  Terapi for sjælen

  Jeg har virkelig nydt mit ophold på Adeas Care. Det at komme væk hjemmefra og se tingene i et andet perspektiv er en form for terapi for sjælen. Jeg er blevet opvartet og forkælet af det omsorgsfulde plejepersonale, og det har været godt for mig at træne intens med fysioterapeuterne.
  Gerda, 77 år
 • Marianne Bugge Jensen
  Motiveret personale og en fantastisk fysioterapi

  Jeg havde ikke været på denne jord, uden dette aktive, motiverede personale og en fantastisk fysioterapi
  Marianne Bugge Jensen
  Care
 • Dorthe Jørgensen
  Fysioterapeuten er god til at forklare og har god tid

  Super dygtig fysioterapeut.
  Rigtig god til at forklare og har god tid
  Dorthe Jørgensen
  Care
 • Erik Brandt

  Søde sygeplejersker, dygtige trænere og fysioterapeuter, og venlighed har jeg mødt overalt

  Blot et par ord for at I skal vide hvor tilfreds, jeg har været for mit ophold på Adeas Care.

  Søde sygeplejersker, dygtige trænere og fysioterapeuter, og venlighed har jeg mødt over alt. Og jeg er lykkelig frem for alt for, at jeg er blevet ”Fit for fight” igen.
  Erik Brandt
  Care