Dermatologi & laserklinik

Behandling af problemer med hud og hår

 

Dermatologi og laserklinik

Huden er kroppens største organ, og hudsygdomme udgør 10% af alle henvendelser til praktiserende læger. Sygdom i huden medfører ofte forringet livskvalitet, og en effektiv behandling kan derfor være af stor og afgørende betydning, for den enkelte patient. En henvisning til behandling af hudsygdomme i det offentlige sundhedsvæsen betyder ofte uger til måneders ventetid.
Hos Adeas Hospitaler ser vi frem til at kunne tilbyde vores patienter hurtig behandling, hos vores dygtige hudspecialister. Vi favner det brede dermatologiske speciale og tilbyder udredning, diagnostik og behandling af både akutte, subakutte og kroniske hudsygdomme, herunder:

* Akne
* Rosacea
* Eksem inkl. allergitest m. lappetest
* Almindelig hudkræft
* Fotodynamisk terapi af forstadier til hudkræft
* Screening af modermærkekræft
* Psoriasis
* Nældefeber
* Øget svedtendens
* Infektioner i huden
* Pigmentforandringer
* Kløe
* Autoimmune hudsygdomme
* Lysbetingede hudsygdomme
* Ar
* Vaskulære læsioner
* Laser og IPL behandlinger

Udredning af hudsygdomme kræver ofte en detaljeret sygehistorie og en grundig undersøgelse af huden. Hos Adeas er der derfor altid afsat 30 min til en forundersøgelse. Du vil her blive tilbudt et eventuelt relevant udredningsprogram og vi vil sammen fastlægge en behandlingsplan.

Hos Adeas er kvalitet og patientsikkerhed i fokus. Alle vores behandlinger gennemføres efter grundig mundtlig og skriftlig information, der til enhver tid lever op til de gældende retningslinjer fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

Skriv til os  88 77 40 00

  Mandag - torsdag
  kl. 08:00–17:00
  Fredag kl. 08:00 - 15:00

  Facebook

  Følg os på Facebook.

  Instagram

  Ses vi på Instagram?

  Hudspecialister