Adeas diagnostiske klinik Maribo

Adeas diagnostiske klinik

Hos Adeas’ diagnostiske klinik i Maribo tilbyder vi udredning og behandling af sygdomme og skader på muskler, led og knogler. Adeas’ diagnostiske klinik består af dygtige læger med speciale i reumatologi og ortopædkirurgi samt idrætsmedicin. Vores speciallæger har stor ekspertise og afsætter god tid til udredning, undersøgelser og behandling af skader på bevægeapparatet. 

Hvad kan du blive undersøgt og behandlet for? 

  • Arbejdsrelaterede skader 
  • Overbelastningsskader 
  • Gigtsygdomme, herunder inflammatoriske sygdomme 
  • Ryglidelser 
  • Idrætsskader

Læs mere om de forskellige specialer: reumatologi, idrætskirurgi og idrætsmedicin.   

Hvorfor vælge Adeas diagnostiske klinik i Maribo? 

Adeas Privathospitals diagnostiske klinik deler bygningens store arealer med Sundhedscentret i Maribo, klinikken er centralt beliggende i forhold til Lolland-Falster og syd- samt Midtsjælland.  

Både selvbetalere og patienter med egen sundhedsforsikring, er velkommen til at bestille en tid til udredning eller behandling.

Adeas’ diagnostiske klinik har samlet dygtige specialister med mange års erfaring inden for reumatologi, idrætskirurgi og idrætsmedicin. Derudover er klinikken nyrenoveret og udstyret med den nyeste teknologi, så specialisterne hurtigt kan hjælpe dig og finde en løsning på dine symptomerne.  

Reumatologi 

Vores reumatolog undersøger led, muskler, bindevæv og nervefunktion. Det kan forekomme, at reumatologen under udredningen ikke straks kan afklare årsagen til dine symptomer. I dette tilfælde kan det være nødvendigt at supplere med blodprøver og ultralydsscanning, som foregår på selve Adeas’ diagnostiske klinik.  

Røntgen & MR-scanning 

Vi tilbyder også røntgenundersøgelser og MR-scanning, som finder sted på Adeas Privathospitals hovedafdeling i indre København.  

Idrætskirurgi & Idrætsmedicin 

Idrætskirurgi omhandler den kirurgiske og ikke kirurgiske behandling af skader som sker i forbindelse med idræt/sport. Idrætsskader som menisklæsioner, ledbånds- og korsbåndskader behandler vi uden ventetid. 

Idrætsmedicinsk behandling kan være udarbejdelse af genoptræningsplaner til fysioterapeuten, binyrebarkhormon-indsprøjtning og også nyere skud på stammen som for eksempel behandling med berigede blodplader (ACP/PRP) og såkaldt HVI-behandling (high volume injection). 

Selve behandlingsdelen omfatter både rådgivning og en målrettet medicinsk behandling af smerter og skadetilstande. Enkelte patienter kan have behov for yderligere vejledning og støtte fra fx en fysioterapeut. 

Mange skader kan behandles bedst med fysioterapi, blokader eller medicin. Hos Adeas undgår vi helst at operere dig, fordi vi mener at operation skal være den sidste udvej og udfører den kun, når andre behandlinger er blevet forsøgt. Men hvis det er nødvendigt, opererer vi ved hjælp af en såkaldt kikkertoperation uden ventetid, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din hverdag. 

Læs mere om  idrætskirurgi og idrætsmedicin.  

Du er velkommen til at ringe ind på vores hovednummer tlf. 88 77 40 00 eller udfyld kontaktformular, hvor du kan booke en tid, aftalt med vores lægesekretær.   

Adeas Privathospitalets diagnostiske klinik tager imod selvbetalere og patienter med sundhedsforsikring. 

Der er også en mulighed for, at din arbejdsgiver kan betale for din undersøgelse og behandling. Husk, at få det aftalt med din arbejdsplads inden du kontakter Adeas diagnostiske klinik.  

Mandag – torsdag kl. 08:00–16:00
Fredag kl. 08:00 – 15:00

Du er velkommen til at ringe ind på vores hovednummer tlf. 88 77 40 00 eller udfyld kontaktformular.

Hvis du har en privat sundhedsforsikring eller arbejdsgiverbetalt sundhedsforsikring, kan du i tilfælde af sygdom eller skade komme til hurtig undersøgelse og behandling på Adeas Privathospital, men husk at aftale det med dit forsikringsselskab. 

Det du skal gøre :  

  • Først skal du kontakte dit forsikringsselskab og få godkendelse af dem, før du bestiller en tid hos Adeas. Du skal sikre dig, at dit forsikringsselskab har givet accept til betaling af din undersøgelse/behandling. 
  • Når du modtager en godkendelse fra forsikringsselskabet, kan du ringe til Adeas Privathospital for at bestille en tid. 

Har du spørgsmål eller skal du have hjælp til skadeanmeldelsen kan du kontakte vores reception på info@adea.dk eller på tlf. 88 77 40 00

Læse mere under patientinfo

Adeas Privathospitalets diagnostiske klinik tager imod selvbetalere og patienter med sundhedsforsikring. 

Reumatolog 

Forundersøgelse    2.500 kr 
Kontrol   1.200 kr 
Telefonkonsultation   600 kr 

Ultralyd   550 kr 

Speciallægeerklæring   6.000 kr 
Blokade   500 kr 

Vær venligst opmærksom på, at der afsættes 45 minutter til forundersøgelsen. 

Idrætskirurgi  

Forundersøgelse   1000 kr 
Kontrol   500 kr 
Kontrol efter operation   0 kr 
Blokade   500 kr 
Ultralydsskanning (i forb. med undersøgelsen)   750 kr 
ESWT-behandling (chokbølgeterapi)   950 kr 
Speciallægeerklæring   6.000 kr 
Second opinion   2.500 kr 

Alle undersøgelser og behandlinger tillægges et gebyr på 6% til dækning af den lovpligtige patientforsikring. 

Vores patienter siger

Udtalelse her

Speciallæger

Klaus Bak
Medejer & speciallæge i ortopæd/ idræts-kirurgi