Kosmetisk dermatologi

Fillers mod rynker og tabt volumen

 

Fillers mod rynker og tabt volumen udført af hudspecialisterHvad bruger man fillers til?

Ikke permanente fillers anvendes blandt andet til at udfylde dybe rynker og furer, udglatte huden og tilføre mere fugt til huden. Fillers anvendes af mange til at skabe mere volumen i læberne ligesom man kan markere læbekanten. Det kan også anvendes til at fremhæve knoglestrukturer såsom kindben, hage og kæbelinje som alle medvirker til at give et mere friskt og ungdommeligt udseende. Hos mænd kan man med markering af kæbelinje og hage tilføre et mere maskulint udtryk, mens man hos kvinder fremmer de feminine træk. Med alderen mister vi volumen i ansigtet og huden mister hyaluronsyre som er et naturligt forekommende sukkerstof. Filler består af vand og dette naturlige sukkerfyldstof og hjælper til at binde væsken i huden.


Effekt af behandling med filler


Effekten ses umiddelbart efter behandlingen er udført. Ved større mængder fillers vil det endelige resultat opnås i ugerne efter behandlingen, således produktet har integreret sig i det omkringliggende væv.


Smerter i forbindelse med fillers


Det gør ikke ondt at blive behandlet med fillers. Nogle områder er dog mere følsomme end andre, eksempelvis læberne. De fleste behandlinger hos Adeas hospitaler udføres med en stump kanyle, dette nedsætter ubehaget betragteligt. Du kan tale med din behandler om eventuel bedøvende creme inden behandlingen udføres.


Hvor lang tid tager behandlingen med fillers?

Du skal afsætte 30-60 min. til behandlingen, alt efter hvor store områder der skal behandles. Du kan tage hjem eller på arbejde umiddelbart efter, men vi anbefaler at du har roligt regime resten af dagen.

Vil du vide mere?


Klik her for at gå til patientvejledningen for fillers
Klik her for at gå til Patientvejledningen for fillers til læberne

.

Skriv til os  88 77 40 00

  Mandag - torsdag
  kl. 08:00–17:00
  Fredag kl. 08:00–15:00

  Facebook

  Følg os på Facebook.

  Instagram

  Ses vi på Instagram?

  Behandlinger

  Kosmetisk dermatologisk team