Genoptræning
og rehabilitering

Genoptræning hos Adeas

Hos Adeas arbejder vi ud fra et funktionelt træningskoncept, der tager udgangspunkt i det enkelte menneskes livssituation, behov og ressourcer. Genoptræning hos Adeas er et tæt samarbejde mellem patienten og fysioterapeuten, hvor vi bevæger os målrettet hen mod at indfri målet med genoptræningen.
Vi har dygtige fysioterapeuter ansat til at give dig et professionelt og individuelt tilpasset genoptræningsforløb. Lige meget om du er nyopereret, har en skade eller har været sengeliggende i en periode, kan vi hjælpe dig tilbage til det bedst mulige funktionsniveau. I samarbejde med fysioterapeuten laver i en plan ud fra dine ønsker og mål. Ud fra denne plan træner du sammen med vores fysioterapeuter enten individuelt, på hold (ryg, knæ og hofte) eller træning i det fri i de naturskønne omgivelser. Vi er med dig igennem hele forløbet og sikrer på den måde, at genoptræningen er målrettet og tilpasset dig og dine behov.

Ophold hos Adeas Care

Der er mulighed for tilkøb af adgang til fitness og spa, fodbehandlinger, speciallæge konsultationer, helbredsundersøgelser, samt psykolog og diætistvejledning. Der skal betales kontant, med kort eller MobilePay efter endt behandling.

Der er mulighed for tilkøb af morgenmad/frokost/aftenmenu til gæster 200 kr. pr. person. Bespisning af gæster aftales med personalet senest kl. 14:30 dagen før besøget.

Der kan ved behov tilkøbes konsultation hos en speciallæge. Du vil under opholdet være tilknyttet egen læge. Ved akut opstået sygdom tilkaldes lægevagten.

Opholdet inkluderer fuld forplejning, samt sygeplejefaglig personale i døgnbemanding. Genoptræning ved fysioterapi to gange dagligt på hverdage og en gang lørdag og helligdage (undtaget søndage).

Skriv til os

Enkeltværelse: Fra 5.980 kr.

Dobbeltværelse: Fra 9.180 kr.
– velegnet til ægtepar, hvor den ene part modtager fysioterapi mv.

Der er mulighed for at få dine forsikringer til helt eller delvist at dække omkostningerne ved dit ophold hos Adeas Care.

Ekstra fysioterapi (man-fre):
600 pr. gang
Ekstra fysioterapi (fre-søn):
800 pr. gang.

Privat sygepleje kan ligeledes tilkøbes, efter endt ophold på Care. Kontakt vores personale, for mere information herom.

Adeas Care – Skodsborg
Skodsborg Strandvej 125A
2942 Skodsborg

Tlf.: 88 77 40 01
care@adeas.dk

Speciallæger i genoptræning

Mette Junge Grüttner
Afdelingssygeplejerske.

Gitte Bech Grandahl
Social- og sundhedsassistent

Eva Kliem
Sygeplejerske

Vivi Stengaard-Bjerg
Sygeplejerske

Malene Hansen
Sygeplejerske

Emil jensen
Fysiotereapeut