Idrætskirurgi
uden ventetid
Behandling af sportsskader
Idrætskirurgi omhandler den kirurgiske og ikke kirurgiske behandling af skader som sker i forbindelse med idræt/sport. Idrætsskader som menisklæsioner, ledbånds- og korsbåndskader behandler vi uden ventetid.
Hos Adeas undgår vi helst at operere dig, måske behandles skaden bedst med fysioterapi, blokader eller medicin, Vi betragter kun operation som sidste udvej og når alt andet er forsøgt, men er det nødvendigt opererer vi ved hjælp af en såkaldt kikkertoperation uden unødig ventetid, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din hverdag.
På vores privathospital har vi et samlet behandlingsforløb, hvor et tværfagligt team af ortopædkirurger, reumatologer, billeddiagnostisk og fysioterapeuter, samarbejder før, under og efter behandlingen – for at sikre dig den bedste behandling.
- Kikkertoperation i knæ
- Meniskskader
- Korsbåndsskader
- Kikkertoperation i ankel
- Ledbåndsskader i knæ
- Løber- og springerknæ
- Ledbåndsskader i ankel
- Slimhindefold-irritation
- Achillesseneskader
- Hælspore
- Skulderskader
Bliver du ofte ramt at sygdom og skader? Så er det fornuftigt at få lavt en helbredsundersøgelse.
Knæskader
ankelskader
Billeddiagnostik
Priser
Booking
Knæskader
Knæskader
Hvert år kommer mange danskere til skade med knæet. Knæskaderne sker ofte i forbindelse med idræt og fritid eller hårdt fysisk arbejde. Skaden kan opstå over lang tid (overbelastningsskader) eller akut. Mange akutte knæskader er vridtraumer, dvs. skader efter vrid i knæet og er ofte forbundet med hændelser i idræts- og fritidsaktiviteter.
Ved et akut vridtraume beskadiges strukturer i knæet og leddet reagerer med smerte og hævelse. Det er vigtigt at få vurderet skadens omfang hurtigst muligt, så den rette behandling kan påbegyndes med det samme. Mange knæskader vurderes i første omgang på skadestuen, men ofte er det nødvendigt med yderligere undersøgelse inden den rette diagnose kan stilles.
Forundersøgelse og behandling
Knæundersøgelse og behandling foregår efter de bedste og mest moderne metoder. Hvis det er muligt, opereres der kikkertvejledt eller ved hjælp af minimalt invasive teknikker, der sikrer små operationssår og hurtig genoptræning.
Adeas Privathospitalets idrætslæger står klar til at hjælpe dig med at få stillet den rette diagnose, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din hverdag, og ikke gå rundt med knæskaden flere år efter.
Vi tilbyder bl.a. behandling af
- Meniskskade
- Korsbåndsskade
- Ledbåndsskade
- Bruskskade
- Løberknæ
- Løs knæskal
- Springerknæ
- Slimhindeirritation i knæ
Bestil tid
Hvis du ønsker
mere information eller har spørgsmål.
Download patientinfo
Mere om knækirurgi
Hvad er artroskopi?
En artroskopi foregår ved, at man gennem to snit på ca. ½ cm på forsiden af knæet indfører et kikkertinstrument 5 mm i diameter i knæleddet og ved hjælp af dette kan se bruskflader, menisker, korsbånd og slimhinder i knæet.
Hvad kan der gøres?
Ved en artroskopi har man mulighed for at behandle meniskskader, slimhindeskader og eventuelt bruskskader.
Hvad kan ikke gøres?
Operation af et ødelagt korsbånd kræver et større indgreb og vil ikke være muligt under en almindelig artroskopi. Ødelagte bruskflader kan man eventuelt trimme, men det er heller ikke noget, man kan helbrede ved en almindelig artroskopi. I nogle tilfælde kan man ikke finde årsagen til smerterne i leddet.
Efter operation:
vil der blive lagt en forbinding på knæet bestående af plaster inderst, derefter gazekompresser og yderst et elastikbind om knæet. Hvis du føler, at elastikbindet ligger for stramt, er du velkommen til at løsne det.
Før udskrivelse:
Inden du går hjem vil lægen, der har opereret dig, informere om resultatet samt planlægge eventuel videre behandling.
Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg kommer hjem?
- Efter 48 timer fjernes forbinding og underliggende plastre, og du må nu gå i bad.
- Gennemsives din forbinding inden da, kan denne erstattes af en ren forbinding. Skift forbindingen uden at røre sårene direkte.
- Vær især opmærksom på, at husdyr (hund eller kat) ikke kommer i nærheden af forbindingen. Det vil øge risikoen for betændelse i sårene.
- Du må ikke gå i karbad, svømmehal eller havet, før dagen efter at trådene er fjernet.
- Hvert sår er syet med 1-2 sting.
Hvad skal jeg gøre, hvis knæet hæver op og gør ondt?
De første par uger er det normalt, at knæet vil hæve lidt, når du er oppe. Du kan bruge støtteforbindingen for at mindske hævelsen. Når du sidder ned, bør du sidde med benet højt. Det er også en god idé at ligge med benet højt om natten.
- Det er normalt at have smerter efter operationen. Lægen laver en plan for hvilken smertestillende, du skal tage og du instrueres i hvordan og hvornår, du skal indtage denne.
- For at mindske smerte og hævelse, kan der lægges ispose på knæet. Læg et viskestykke omkring isposen, før den lægges på knæet, ca. 20 minutter ad gangen.
Hvilke problemer kan forekomme?
Komplikationer ved kikkertoperationer er sjældne, men der er risiko for følgende:
- Betændelse i knæet (ca. 1 ud af 500)
- Dyb årebetændelse (ca. 1 ud af 200)
- Irritation i knæet.
- Forekommer altid i en eller anden grad.
- Nedsat følesans i et mindre område ved de små ar.
- Manglende heling af påsyet menisk (ca. 20%) eller fornyet skade på en ophelet meniskskade.
Hvornår kan jeg genoptage mit arbejde?
Du skal være sygemeldt i 4-8 dage, alt efter hvad der bliver gjort i dit knæ og alt efter hvor knæbelastende dit arbejde er i hverdagen. De første 2 dage, skal knæet hovedsageligt skal holdes i ro, og du skal kun gå korte distancer.
Forsikring
Enhver, der har en ulykkesforsikring, bør melde skaden til forsikringsselskabet, hvis det ikke allerede er sket.
Hvad er en meniskskade
Mane meniskskader er små og kan “hele” af sig selv. Der kan opstå revner på tværs eller langs af menisken. Skaden kan opstå i den tynde kan, som ligger mod knæets midte. Dermed kan et lille stykke af menisken komme i klemme mellem ledfladerne, når knæet bevæges. Andre skader opstår i den tykkere del af menisken. Dermed kan en større del af menisken komme i klemme, og begrænse knæets bevægelighed (aflåsning).
Hvorfor får man meniskskader?
Skader på meniskerne ses især blandt idrætsfolk, og særligt indenfor kontaktidræt som håndbold og fodbold. Meniskskader kan opstå akut eller udvikles gradvis over længere tid.
- Den akutte skade skyldes som regel et kraftigt vrid i en position med bøjet knæ.
- Langtids slid kan gøre menisken skrøbelig, så der kan opstå en skade ved almindelig dagligdags aktiviteter.
- Slidtage af meniskerne ses hyppigst hos ældre mennesker, overvægtige og personer, der gennem mange år har haft erhverv eller idræt med stor belastning af knæene.
Hvad er symptomerne på en meniskskade?
Det almindeligste symptom er stærke, oftest stikkende smerter i knæet. Smerten vil som regel komme og gå, og den kan forværres af fysisk belastning. Smerter udløses især ved rotationer i knæet. Det kan derfor være svært at vende sig i sengen. Trappegang kan ligeledes være smertefuldt. Andre typiske symptomer på en meniskskade er aflåsninger, klik og gentagne hævelsestilfælde af knæet.
Efter den akutte skade kan knæet hæve. Det sker oftest inden for det første døgn. Hurtig og voldsom hævelse kan give mistanke om andre og mere alvorlige skader i knæet, som bør undersøges af en læge. Hvis knæet ikke kan bevæges (aflåsning) eller er smertefuldt, er det også vigtigt at blive undersøgt af en læge.
Hvordan stilles diagnosen?
Diagnosen kan oftest stilles ud fra sygehistorien og en klinisk undersøgelse af knæet. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at supplere med røntgenundersøgelse og eventuelt MR-skanning, inden man kan tage endelig stilling til, om en operation er nødvendig. Begge dele kan foretages hos Adeas Privathospital
Operation for meniskskade
Hvis en af meniskerne er gået i stykker, kan man reparere skaden ved en kikkertoperation.
Ved en almindelig akut knæskade ses ofte skade på det forreste korsbånds. Årligt diagnosticeres ca. 4.500 nye korsbåndsskader i Danmark, hvoraf ca. 3.000 bliver opereret.
Der findes to korsbånd i knæet, et forreste og et bageste korsbånd. Disse er sammen med menisken, de ydre ledbånd og muskler med til at sikre stabiliteten i knæet.
Bristning af det forreste korsbånd opstår oftest ved idræt i en situation, hvor underbenet står fast i forhold til lårbenet, og kroppen udsættes for en vridbevægelse. Skaden kan være ledsaget af et hørbart eller mærkbart smæld efterfulgt af smerter, og knæet vil hæve kraftigt op pga. blødning fra korsbåndet. Senere, når hævelsen og smerterne er væk, kan knæet føles ustabilt. En fornemmelse af manglende styring af underbenet, er også normalt. Det vil derfor være svært at dyrke kontaktsport.
Løsheden i knæleddet kan i nogle tilfælde kompenseres ved en god eller forbedret muskelfunktion. Det er derfor ikke altid nødvendigt med en operation. Før en eventuel operation er det vigtigt at definere behovet efter operationen, da det afhænger aktivitetsniveau, job, alder, løshed og hvor store gener man har.
Hvis der er betydelig løshed i knæleddet, kan det som hovedregel bedres med en rekonstruktion af forreste korsbånd, selvom det ikke er muligt at genskabe et normalt korsbånd.
Efter en rekonstruktion af korsbåndet vil man i løbet af 4-6 uger føle at knæet fungere fint, men det kræver en genoptræning på 6-8 mdr., før kontaktsport eventuelt kan genoptages. Det er vigtigt, at genoptræningen og eventuelle restriktioner følges i efterforløbet for at sikre det bedste resultat.
En korsbåndsskade kan være ledsaget af skader på sideledbånd eller på menisken. Det kan give aflåsning af knæleddet. I sådanne tilfælde opereres menisken samtidig ved at fjerne skaden eller reparere den ødelagte menisk.
Du får udleveret et genoptræningsprogram, som påbegyndes allerede dagen efter operationen. Venepumpeøvelser påbegyndes dog allerede på operationsdagen. Dette genoptræningsprogram følges indtil der opstartes genoptræning enten kommunalt eller igennem dit forsikringsselskab.
Smerter i skulder, stivhed, løshed og andre skulderskader kan meget ofte behandles med succes. Mange års skulderbelastende arbejde, sportsskader, overbelastning eller andre skader er eksempler på årsager til skuldergener. Uanset kompleksiteten står vi klar til at hjælpe dig. Hos Adeas bliver du undersøgt og behandlet af erfarne skulderkirurger, som tilbyder en lang række undersøgelser og behandlinger. Vi kan med MR-skanning, røntgen, ultralydsskanning og kikkertundersøgelse hurtigt stille en præcis diagnose. Hvis fysioterapi eller andre behandlingsmetoder ikke har tilstrækkelig effekt kan en operation ofte afhjælpe generne. Adeas’ specialister i skulderkirurgi anvender kun de bedste og mest moderne metoder. Hvis du ønsker Ved en kikkertoperation gennemser kirurgen dit skulderled for skader. Hvad kan der gøres? Hvordan foregår operationen? Forbinding Smertebehandling efter operationen Sårpleje? Hvilke problemer kan forekomme? Komplikationer ved kikkertoperationer er sjældne, men der er risiko for følgende: Sygemelding Bilkørsel Forsikring Ved indeklemningssyndrom er smerterne ofte opstået efter et fald eller efter langvarig ensidig overbelastning af skulderen. Det bevirker, at en slimsæk under skulderbladshøjden bliver fortykket og giver irritation af styresenerne til overarmen. Hvis denne tilstand har varet længe, opstår der også knogleforandringer og forkalkninger. Disse forandringer forværrer den manglende plads under skuldehøjden, således at det vil være smertefuldt at løfte armen. Som oftest behandles der først med fysioterapi og blokader, men hvis dette har manglende effekt, kan det være nødvendigt med en operation. Ved operationen fjernes slimsæk og evt. forkalkning, og knoglen glattes af under skulderhøjden, indtil der er ordentlige pladsforhold. Operationen foretages altid med kikkert og foregår ambulant, hvilket vil sige at du kommer hjem 1-2 timer efter operationen. I forbindelse med operationen bliver der ofte anlagt en nerveblokade, som har en smertelindrende effekt i op til 24 timer. Sygeplejerskerne i opvågningen kan desuden supplere med yderligere smertestillende ved behov. Kirurgen lægger smertestillende medicin på recept og beskriver desuden din smerteplan i operationsbeskrivelsen. Efter operationen Forbinding Genoptagelse af arbejde Frossen skulder er en lidelse i skulderens ledkapsel, som medfører bevægeindskrænkning og smerter i skulderregionen. Årsagen til en frossen skulder er, i langt de fleste tilfælde ukendt, bortset fra de tilfælde, hvor den følger efter f.eks. ledskred eller brud på skulderen. Den optræder gerne i 40-60 års alderen, lidt hyppigere hos kvinder end hos mænd og lidt hyppigere hos personer med sukkersyge eller stofskiftelidelse. Sygdomsprocessen er karakteriseret ved at ledkapslen langsomt “skrumper ind” og at der ikke produceres ledvæske. Symptomer ved frossen skulder Undersøgelser Behandling Der er forsøgt mange behandlingsformer gennem tiderne, men ingen behandlingsform kan siges at helbrede tilstanden. Der er forskellige behandlingsformer som kan lindre: NB! Øvelser der provokerer smerte skal undgås. I de tilfælde hvor smerterne ikke kan lindres, eller hvor stivheden ikke giver sig over længere tid, er en kikkertoperation en god mulighed. Kikkertoperation for frossen skulder Efter operationen 80-90 % får fuld bevægelighed uden smerter i løbet af 6-9 måneder efter operationen. Ved diabetes type 1 kan forløbet være mere langvarigt.Skulder-/albuekirurgi
Skulderkirurgi uden ventetid
Bestil tid
mere information eller har spørgsmål.Skulderkirurgi
Mere om skulderkirurgi
Under operationen undersøger kirurgen, om der er afklemning af muskelsener, eller om der er skader på sener, ledbånd eller ledflader (brusk) i skulderen.
Operationslejet bliver indstillet, så du enten ligger på siden eller sidder halvvejs op under bedøvelsen. Ved kikkertundersøgelse laves der 2-5 små snit (ca. 5-10 mm hver), hvor igennem kikkertinstrumenter indføres.
Efter operationen får du en forbinding over såret og bliver som oftest udstyret med en armslynge.
Efter operationen
Inden du går hjem, vil kirurgen informere om resultatet samt informere om smerteplan, forholdsregler og eventuelle restriktioner.
Det er normalt at opleve smerter efter operationen. Hvis det vurderes nødvendigt tilbydes du en nerveblokade, som kan smertelindre i op til 24 timer. I opvågningen vil sygeplejerskerne desuden supplere med smertestillende ved behov. Målet for smertebehandlingen er, at smerterne er til at holde ud.
Lægen vil lægge smertestillende på recept og desuden beskrive den planlagte smerteplan i din operationsbeskrivelse.
Det er normalt, at der efter operationen vil være smerter og hævelse i skulderen.
Hvis du har fysisk belastende arbejde, kan en sygemelding på op til 3 måneder være nødvendig. Det anbefales, at du diskuterer dette med kirurgen. Du skal dog regne med at være sygemeldt i minimum 1-2 uger.
Bilkørsel kan først tilrådes, når du uden problemer kan foretage undvigemanøvrer med rattet og evt. skifte gear uden smerter.
Hvis der er tale om en akut skade, kan den være dækket af din private ulykkesforsikring. Søg hjælp til anmeldelse hos din forsikringsrådgiver
Operationen
Ved operationen føres en lille kikkert ind i skulderleddet, hvorved der kan konstateres, om der også er andre skader i skulderen. Den pladsgørende operation foregår ved, at der fra ydersiden af skulderen føres instrumenter ind, som først fjerner slimsækken og derefter afglatter knoglen, indtil den ønskede plads er skabt. Efterfølgende vil der blive anlagt lokalbedøvelse ofte tilsat binyrebarkhormon.
Du vil blive informeret om operationens resultat og den efterfølgende plan af kirurgen.
Hvis forbindingen er gennemsivet, skal den skiftes. Ellers må den sidde på i to dage, og derefter skal du tage den af. Er sårene tørre, behøver du ikke sætte ny forbinding på, men hvis det væsker fra sårene, skal forbindingen fornyes. Du må ikke gå i karbad, svømmehal eller havet før dagen efter, at trådene er fjernet.
Ved ikke skulderbelastende arbejde kan man som oftest genoptage arbejde efter 2-3 uger. Ved skulderbelastende arbejde må forventes 6-12 ugers sygemelding.
Hyppigst begynder tilstanden med en langsomt tiltagende smerte uden kendt årsag. I andre tilfælde starter det ret akut med svære smerter fra morgenstunden. Nogen tid efter at smerten er begyndt, begynder bevægelsen i skulderleddet at aftage. Ved det fuldt udviklede billede har man således konstant smerte i skulderen, ofte med udstråling ned i overarm. Desuden kan det være vanskeligt at føre hånden op til nakken, f.eks. vaske eller rede håret eller føre hånd til lænd, f.eks. ved påklædning eller toiletbesøg.
Ultralyd- eller MR-scanning kan vise fortykket sene og nedsat kapselvolume.
Forløb
Når tilstanden først er udviklet består den som regel uændret i en længere periode, der kan strække sig over 1-2 år. Mange bliver dog raske i løbet af 6 måneder, men det er desværre ikke muligt på forhånd at afgøre, hvor længe tilstanden vil vare i det enkelte tilfælde. Efter en vis varighed aftager smerterne langsomt svarende til den langsomme debut af symptomerne, og efterfølgende begynder bevægelsen i skulderleddet at blive bedre. For stort set alle gælder således at smerterne forsvinder og bevægelsen normaliseres.
Hovedproblemet i den frosne skulder synes at være smerte. Så længe der er dominerende smerter vil bevægeligheden være nedsat. Behandlingen retter sig derfor primært mod smerterne.
Kikkertoperationen foregår ambulant i fuld bedøvelse gennem tre små huller. Ved operationen fjernes den irriterede slimhinde i selve skulderleddet, og den sammentrukne kapsel løsnes med nogle små instrumenter. Desuden fjernes slimsækken under skulderbladshøjden og skulderbladsloftet jævnes ud. Til slut bevæges skulderen igennem, så man kommer så langt ud i yderstillingerne man kan for at opnå normal bevægelighed.
I forbindelse med operationen bliver der ofte anlagt en blokade omkring et større nervebundt som virker smertelindrende i op til 24 timer. Sygeplejerskerne i opvågningen har mulighed for at supplere med yderligere smertestillende ved behov.
Kirurgen lægger smertestillende medicin på recept og beskriver desuden smerteplanen i operationsbeskrivelsen. Du vil blive informeret om operationens resultat og den efterfølgende plan af kirurgen.
Forbinding
Hvis forbindingen er helt gennemsivet, skal den skiftes. Ellers må den sidde på i to dage, og derefter skal du tage den af og få i bad. Er sårene tørre, behøver du ikke sætte ny forbinding på, men hvis det væsker fra sårene, skal forbindingen fornyes. Du må ikke gå i karbad, svømmehal eller havet, før dagen efter trådene er fjernet, og sårene er helet.
Genoptagelse af arbejde
Ved ikke skulderbelastende arbejde kan man som oftest genoptage arbejde efter 2-3 uger. Ved skulderbelastende arbejde må forventes 6-12 ugers sygemelding.
ankelskader
Fod- og ankelskader
På Adeas Privathospital bliver du undersøgt og behandlet af erfarne idrætsspecialister, der har stor erfaring i fod- og ankelskader. Vi kan hjælpe dig, hvis du har smerter i fod eller ankel.
I mange former for idrætsgrene er der store belastninger på fødder og ankel, og der forekommer ofte idrætsskader i dette område. Det kan enten dreje sig om akutte skader i form af forstuvninger eller brud, men ofte er der tale om overbelastningsskader, der giver smerter i ankel, sener eller fødder. Tilstanden har måske stået på længe og kan være svær at slippe af. Idrætsudøvere med fod- og ankelbelastende idrætsgrene har ofte behov for vejledning om indlæg og fodtøj for at afhjælpe nogle af disse gener samtidig med, at intensiv og specifik fysioterapi og træningstilpasning iværksættes.
Undersøgelse og behandling foregår efter de bedste og mest moderne metoder. Hvis det er muligt, opereres der kikkertvejledt eller ved hjælp af minimalt invasive teknikker, der sikrer små operationssår og hurtig genoptræning.
Vi tilbyder bl.a. behandling for
- Achillesseneskader
- Ustabil ankel
- Kikkertoperation i anklen
- Hælspore
- Oprensning i storetå
- Knyster og opretning af storetå
- Nedgroede negle
Bestil tid
Hvis du ønsker
mere information eller har spørgsmål.
Billeddiagnostik
Billeddiagnostik
Adeas Privathospitals billeddiagnostiske enhed spiller en central rolle i mange sygdomsforløb, i udredningsforløbet, som en del af behandlingen og som behandlingskontrol.
Billeddiagnostik omfatter røntgen, ultralydsskanning og MR-skanning, alene eller i kombination.
Røntgen, ultralydsskanning og MR-skanninger bruges ofte til at stille en præcis diagnose. Adeas giver dig et hurtigt og samlet undersøgelsesforløb. Undersøgelserne vurderes af speciallæger i radiologi i samarbejde med din ansvarlige læge. Ultralydsscanninger laves ofte i forbindelse med dit første besøg hos enten en reumatolog eller ortopædkirurg.
Vi tilbyder undersøgelser inden for
- MR-skanning af skulder, albue, ryg, knæ, ankel, hofte og ben
- Røntgenundersøgelser
- Ultralydsskanning
Bestil tid
Hvis du ønsker
mere information eller har spørgsmål.
Priser
Konsultation
-
Forundersøgelse 1200 kr.
-
Forundersøgelse 1700 kr.
inkl. blodprøver
-
Kontrol 500 kr
-
Kontrol 0 kr
efter operation
-
Blokade 500 kr.
fås udelukkende i forbindelse med forundersøgelse og kontrol
-
Ultralydsskanning 650 kr.
(i forbindelse med undersøgelsen)
-
Speciallægererklæring 6.000 kr.
-
Second opinion 2.500 kr.
-
MR-scannning 2.500 kr.
-
ESWT-behandling 950 kr.
Chokbølgeterapi
Fod- & ankelkirurgi
-
Nedgroet negl 7.000 kr.
Lokal bedøvelse Ambulant
-
Hammertå 12.500 kr.
Lokal bedøvelse Ambulant
-
Nerveknude fra 10.000 kr.
Lokal bedøvelse Ambulant
-
Slidgigt i storetå, oprensning 18.000 kr.
Fuld bedøvelse Ambulant
-
Slidgigt i flere tæer 21.000 kr.
Fuld bedøvelse Ambulant
-
Skæv storetå 18.000 kr.
Fuld bedøvelse Ambulant
-
Stivgørelse af ankel 40.000 kr.
Fuld bedøvelse Ambulant
-
Stivgørelse af flere led i bagfoden 35.500 kr.
Fuld bedøvelse Ambulant
-
Achillesscene operation fra 17.500 – 28.000 kr
Fuld bedøvelse Ambulant
-
Ankelstabiliserende operation fra 19.000 – 25.000 kr.
Fuld bedøvelse Ambulant
Skulder- og albuekirurgi
-
Operation for falsk leddannelse fra 44.000 kr.
Fuld bedøvelse, Ambulant
-
Operation for indeklemt sene i skulder 24.500 kr.
Fuld bedøvelse, Ambulant
-
Kikkertoperation for ledskred i skulder fra 29.000 – 35.000 kr.
inkl. implantat, fuld bedøvelse, Ambulant
-
Operation for slidgigt i skulderhøjdeled 24.000 kr.
Fuld bedøvelse, Ambulant
-
Rekonstruktion af ledbånd i skulderhøjdeled 33.000 kr.
Fuld bedøvelse, Ambulant
-
Reparation af rotatorsene i skulder 33.000 kr.
Fuld bedøvelse, Ambulant
-
Operation af frossen skulder 31.000 kr
Fuld bedøvelse, Ambulant
-
Operation for brækket kraveben 35.000 kr.
Fuld bedøvelse, Ambulant
-
Tennisalbue fra 15.000 – 19.000 kr.
Fuld bedøvelse, ambulant
OBS: Alle undersøgelser og behandlinger tillægges et gebyr på 6% til dækning af den lovpligtige patientforsikring.
Booking
Sådan booker du
Du booker din behandling enten ved at udfylde formularen eller ringe til os på tlf. 88 77 40 00.
Skriv til os
88 77 40 00
Mandag – torsdag
kl. 08:00–16:00
Fredag kl. 08:00–15:00
Idrætskirurger
Frank Odgaard
Medejer & speciallæge i ortopæd- og idrætskirurgi
Klaus Bak
Medejer & speciallæge i ortopæd- og idrætskirurgi