Kosmetisk dermatologi

Injektion mod øget svedtendens i armhuler

 

Effektiv behandling mod øget svedtendens i armhuler


Injektion er en hyppig og udbredt behandling af massiv svedproduktion særligt i armhulerne og har været anvendt af hudlæger igennem mange år. Ved tendens til lugtgener og generende sveddannelse er en injektion en nem og ukompliceret behandling, der giver megen livsglæde for folk der lider af øget svedtendens.

Hvad er effekten af denne behandling?

Der ses individuelle variationer i forhold til effekt af behandlingen, men typisk opnås effekt efter 1-14 dage og den holder gennemsnitligt i 6 til 7 måneder. Ved gentaget vedligeholdelsesbehandling når effekten aftager, kan holdbarheden dog ofte forlænges. Følesansen i det behandlede område vil være ganske uændret.

Smerter i forbindelse med injektion i armhulen

Behandlingen er forbundet med en anelse ubehag. Selve nålen der anvendes er ganske tynd, du kan mærke et lille prik og eventuel en forbigående sviende fornemmelse, når injektionen injiceres i små punkter under huden. Behandlingen kræver som regel ingen bedøvelse.


Hvor lang tid tager behandlingen?

Du skal afsætte 30-45 min. til behandlingen. Når behandlingen er overstået kan du tage hjem eller på arbejde umiddelbart efter. Vi anbefaler, at du har roligt regime resten af dagen.
.

Skriv til os  88 77 40 00

  Mandag - torsdag
  kl. 08:00–17:00
  Fredag kl. 08:00–15:00

  Facebook

  Følg os på Facebook.

  Instagram

  Ses vi på Instagram?

  Behandlinger

  Kosmetisk dermatologisk team