Kosmetisk dermatologi

IPL laser mod uønsket hår

 

Fjernelse af uønsket hår med IPL laser behandlinger


Hos Adeas anvender vi IPL laser til behandling af uønsket hår. Laserbehandling for uønsket hårvækst udføres som regel på overlæbe, hage, armhuler, bikinilinjen, ryg og ben. Man gennemfører typisk 4-8 behandlinger med 6-8 ugers interval, alt efter hvor på kroppen du ønsker behandling. Alle hudtyper kan behandles, så længe hårene er mørkere end den hud der behandles.


Hvad er effekten af behandling med IPL laser?

Du skal forvente 4-8 behandlinger, for at opnå en tydelig og synlig hårreduktion. I gennemsnit forsvinder hårende i 9-24 måneder hvorefter vedligeholdelsesbehandling kan være nødvendigt. Hvis der er mange stride hår, vil de typisk kræve flere behandlinger, hvor det modsat ikke kræver så mange hvis hårene er få til at begynde med.

Gør det ondt at blive behandlet med IPL laseren?

Du kan mærke en prikkende, varmende fornemmelse lidt som en elastik der rammer huden. Nogle steder vil du være mere følsom end andre. De fleste synes dog at smerten er udholdelig og behandlingen kræver ingen bedøvelse.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Du skal afsætte 30-60 min pr. behandling og det afhænger naturligvis af hvor store områder der skal behandles. Mindre områder som armhuler og overlæbe tager ikke så lang tid, men det din første behandling skal du altid som minimum afsætte 30 min.

Vil du vide mere?

Klik her for at gå til patientvejledningen

Skriv til os  88 77 40 00

  Mandag - torsdag
  kl. 08:00–17:00
  Fredag kl. 08:00–15:00

  Facebook

  Følg os på Facebook.

  Instagram

  Ses vi på Instagram?

  Behandlinger

  Kosmetisk dermatologisk team