Kosmetisk dermatologi

IPL mod solskader og pigment

 

Behandling af solskader og pigment med IPL udført af hudspecialister


Med alderen bliver huden i ansigtet og på halsen ofte mere uensartet og kan blive præget af blandt andet pigmentforandringer, karsprængninger og rødme.

Ujævn hudtone kommer med alderen og er påvirket af genetiske faktorer, men også hormonelle forandringer, soleksponering, rygning, hudsygdomme og visse typer medicin. Når huden ikke fremstår ensartet og jævn får man et ældre udtryk. Forandringerne kan være svære at dække med makeup. IPL Skin Rejuvenation (hudforyngelse) mindsker både ujævn pigmentering og rødme i huden. Dermed fremstår huden mere ensartet og får et yngre udtryk.

Hvad er effekten af IPL behandlingen?

Du skal forvente 3-4 behandlinger med ca. 1 måneds interval for at opnå et tilfredsstillende resultat. Enkelte har kun behov for 1-2 behandlinger, men det er individuelt. Du kan bedre resultatet med god hudpleje, undgå rygning og undgå solen.

Gør det ondt at blive behandlet?

Du kan mærke en prikkende, varmende fornemmelse lidt som en elastik der rammer huden. Nogle steder vil du være mere følsom end andre. De fleste synes dog at smerten er udholdelig og behandlingen kræver ingen bedøvelse.

Hvor lang tid tager en behandling?

Du skal afsætte 30-45 min pr. behandling og det afhænger naturligvis af hvor store områder der skal behandles. Enkelte kar tager ikke så lang tid, men det din første behandling tager det typisk lidt længere tid.

Vil du vide mere?

Klik her for at gå til patientvejledningen. .

Skriv til os  88 77 40 00

  Mandag - torsdag
  kl. 08:00–17:00
  Fredag kl. 08:00–15:00

  Facebook

  Følg os på Facebook.

  Instagram

  Ses vi på Instagram?

  Behandlinger

  Kosmetisk dermatologisk team