Kosmetisk dermatologi

Kar og rødme i ansigtet

 

Effektiv behandling af kar og rødme i ansigtet


Hvorfor får man kar og/eller rødme i ansigtet?

Karsprængninger kan i ansigtet kan optræde som diffus rødme eller mere eller mindre tydelige kar i f.eks. næsefløje, på kinder og hage. Karsprængninger udvikler sig over flere år og der kan være en arvelig tendens til karsprængninger i familien, men de kan også opstå som følge af soleksponering, rygning, graviditet og alder. Man kan behandle kar og rødme i ansigtet med IPL.


Hvad er effekten af behandling mod kar og rødme?

Hudsygdomme som rosacea kan give meget skæmmende karsprængninger og her kræves typisk flere behandlinger end ellers og der må forventes vedligeholdelsesbehandling. Nogle kar svinder umiddelbart efter behandlingen mens andre svinder i dagene efter behandlingens udførelse. Du må forvente 3-4 behandlinger med 1 måneds mellemrum.


Gør det ondt at blive behandlet mod kar og rødme?

Behandlingen mod kar og rødme er forbundet med et lille ubehag men kræver ikke bedøvelse. De fleste synes, at det føles lidt som en lille elastik der smælder med huden og beskriver i øvrigt at det er til at holde ud. Der er steder hvor smerterne er mere udtalte, dette er typisk ved næsefløje og overlæbe.


Hvor lang tid tager en behandling?


Du skal afsætte 30-45 min pr. behandling og det afhænger naturligvis af hvor store områder der skal behandles. Enkelte kar tager ikke så lang tid, men det din første behandling tager det typisk lidt længere tid.

Vil du vide mere?

Klik her for at gå til Patientvejledningen .

Skriv til os  88 77 40 00

  Mandag - torsdag
  kl. 08:00–17:00
  Fredag kl. 08:00–15:00

  Facebook

  Følg os på Facebook.

  Instagram

  Ses vi på Instagram?

  Kosmetisk dermatologisk team