Effektiv IPL behandling mod karsprængninger og rødme

Karsprængninger og rødme i ansigtet og sprængte kar på benene, kan være til stor gene for mange mennesker.

Hos Adeas Hud- og laserklinik behandler vi karsprængninger og rødme med IPL.

Herunder kan du se mere om den enkelte behandling, hvadenten det drejer sig om en behandling i ansigtet eller på benene.

Behandling mod kar og rødme udført af hudspecialister

Hvorfor får man kar og/eller rødme i ansigtet?

Karsprængninger kan i ansigtet kan optræde som diffus rødme eller mere eller mindre tydelige kar i f.eks. næsefløje, på kinder og hage. Karsprængninger udvikler sig over flere år og der kan være en arvelig tendens til karsprængninger i familien, men de kan også opstå som følge af soleksponering, rygning, graviditet og alder. Man kan behandle kar og rødme i ansigtet med IPL.

Hvad er effekten af behandling mod kar og rødme?

Hudsygdomme som rosacea kan give meget skæmmende karsprængninger og her kræves typisk flere behandlinger end ellers og der må forventes vedligeholdelsesbehandling. Nogle kar svinder umiddelbart efter behandlingen mens andre svinder i dagene efter behandlingens udførelse. Du må forvente 3-4 behandlinger med 1 måneds mellemrum.

Gør det ondt at blive behandlet mod kar og rødme?

Behandlingen mod kar og rødme er forbundet med et lille ubehag men kræver ikke bedøvelse. De fleste synes, at det føles lidt som en lille elastik der smælder med huden og beskriver i øvrigt at det er til at holde ud. Der er steder hvor smerterne er mere udtalte, dette er typisk ved næsefløje og overlæbe.

Hvor lang tid tager en behandling?

Du skal afsætte 30-45 min pr. behandling og det afhænger naturligvis af hvor store områder der skal behandles. Enkelte kar tager ikke så lang tid, men det din første behandling tager det typisk lidt længere tid.

Vil du vide mere?

Klik her for at gå til Patientvejledningen

Kar på ben

Effektiv behandling mod kar på ben udført af hudspecialister

Karsprængninger på ben ses ved stigende alder og hyppigt hos kvinder der har været gravide. Mindre karsprængninger på ben kan fjernes eller reduceres med Nd Yag laser.

Hvad er effekten af behandlingen?

Nogle kar svinder umiddelbart efter behandlingen mens andre svinder i dagene efter behandlingens udførelse. Du må forvente 3-4 behandlinger med 8-10 ugers mellemrum. Hos nogle kan karrene ikke fjernes helt trods gentagne behandlinger, dette er typisk de mere dybereliggende kar og kar med en hurtig blodgennemstrømning.

Gør det ondt at blive behandlet ?

Behandlingen er forbundet med et lille ubehag men kræver ikke bedøvelse. De fleste synes, at det føles lidt som en lille elastik der smælder med huden og beskriver i øvrigt at det er til at holde ud. Hvis huden er meget tynd hvor der skal behandles, føles smerten typisk mere udtalt.

Hvor lang tid tager en behandling?

Du skal afsætte 30-45 min pr. behandling og det afhænger naturligvis af hvor store områder der skal behandles. Enkelte kar tager ikke så lang tid, men det din første behandling tager det typisk lidt længere tid.

Vil du vide mere?

Forundersøgelse: Gratis
2. opinion fra anden klinik: 700
Opløsning af produkt fra anden klinik: 2.000

Et helt ansigt: 2.400
Næsefløje: 1.200
Hals eller bryst: 2.000
Hals og bryst: 3.000
Kinder: 1.500
Enkelte kar: 800
Hænder: 1.800

Enkelte kar på ben: Fra 1.800
Mange kar på ben: Fra 2.400

Priser Laser og IPL-behandlinger af kar og rødme 2021. Alle priser tillægges et gebyr på 6% til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Priserne er vejledende, og den endelige pris fastsættes af din behandler i forbindelse med konsultationen. Omfanget af behandlingen, valg af materialer mm. er faktorer, som kan have indflydelse på prisen.

Sådan booker du

Du booker din behandling enten ved at udfylde formularen eller ringe til os på tlf. 88 77 40 00.

Skriv til os

88 77 40 00
Mandag – torsdag
kl. 08:00–17:00
Fredag kl. 08:00–15:00

Kosmetisk dermatologisk team

Christina Skovbølling Haak
Ph.d, Overlæge, Speciallæge i Dermatologi

Louise Solhøj Madsen
Dermatologisk og kosmetisk sygeplejerske