Non-kirurgiske behandlinger udført af hudspecialister

Kosmetiske behandlinger

Kosmetiske behandlinger udført af hudspecialister


Kosmetiske behandlinger udført af hudspecialister


Hos Adeas hospitaler i Parken tilbyder vi eksklusive kosmetiske behandlinger der sætter fokus på naturlig skønhed og forbedring af hudens kvalitet

Vi tilbyder en bred vifte af kosmetiske behandlinger udført i trygge og eksklusive rammer. Vi kan blandt andet tilbyde behandlinger indenfor contouring, hudforyngelse og hudopstrammende behandlinger, behandling af pigmentering, solskader, rødme, karsprængninger, øget svedtendens samt behandling af uønskede hår.


Erfarne hudspecialister

Vores behandlere er yderst erfarne og professionelle. Kosmetiske behandlinger hos Adeas er baseret på ideologien om kosmetiske behandlinger der giver smukke og naturlige resultater. Dette er grundtanken i vores forståelse af skønhed og hudforyngende behandlinger.

Vores behandlere har alle en bred og mangeårig dermatologisk baggrund som danner grundlag for deres tilgang til kosmetiske behandlinger. Dette sikrer dig som kunde en ekspertise som kun sjældent ses i den kosmetiske branche.


Naturlige resultater og skræddersyede løsninger

Vi leverer naturlige resultater og sætter god tid af til vores kunder, så der er rig mulighed for at tale om dine ønsker og forventninger. Ud fra dine behov skræddersyer vi en individuelt tilpasset behandlingsplan som fremmer din naturlige skønhed. Vi er stolte af vores dermatologiske og kosmetiske team og glæder os til, at tilbyde dig behandling i trygge rammer hos vores afdeling i Parken på Østerbro.

Skriv til os  88 77 40 00

  Mandag - torsdag
  kl. 08:00–17:00
  Fredag kl. 08:00–15:00

  Facebook

  Følg os på Facebook.

  Instagram

  Ses vi på Instagram?

  Behandlinger

  Kosmetisk dermatologisk team