Effektiv behandling mod øget svedtendens

Behandling af øget tendens til sved

Øget svedtendens kan være en meget socialt hæmmende tilstand, som kan have negativ indvirkning på den enkeltes livskvalitet. 

Hvordan behandler man øget svedtendens?

Øget svedtendens kan behandles med en injektion. Hos Adeas hjælper vi dig med at finde den bedste behandling der er skræddersyet netop dit behov. Vores kosmetiske behandlere har mangeårig erfaring og er foruden at være kosmetiske behandlere eksperter i dermatologi, huden.

Injektion mod øget svedtendens i armhuler

Effektiv behandling mod øget svedtendens i armhuler

Injektion er en hyppig og udbredt behandling af massiv svedproduktion særligt i armhulerne og har været anvendt af hudlæger igennem mange år. Ved tendens til lugtgener og generende sveddannelse er en injektion en nem og ukompliceret behandling, der giver megen livsglæde for folk der lider af øget svedtendens.

Hvad er effekten af denne behandling?

Der ses individuelle variationer i forhold til effekt af behandlingen, men typisk opnås effekt efter 1-14 dage og den holder gennemsnitligt i 6 til 7 måneder. Ved gentaget vedligeholdelsesbehandling når effekten aftager, kan holdbarheden dog ofte forlænges. Følesansen i det behandlede område vil være ganske uændret.

Smerter i forbindelse med injektion i armhulen

Behandlingen er forbundet med en anelse ubehag. Selve nålen der anvendes er ganske tynd, du kan mærke et lille prik og eventuel en forbigående sviende fornemmelse, når injektionen injiceres i små punkter under huden. Behandlingen kræver som regel ingen bedøvelse.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Du skal afsætte 30-45 min. til behandlingen. Når behandlingen er overstået kan du tage hjem eller på arbejde umiddelbart efter. Vi anbefaler, at du har roligt regime resten af dagen.

Hent patientvejledningen her

 

Forundersøgelse: Gratis

Øget svedtendens axil (armhule): 5.000

Øget svedtendens behandling 2021. Alle priser tillægges et gebyr på 6% til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Priserne er vejledende, og den endelige pris fastsættes af din behandler i forbindelse med konsultationen. Omfanget af behandlingen, valg af materialer mm. er faktorer, som kan have indflydelse på prisen.

Sådan booker du

Du booker din behandling enten ved at udfylde formularen eller ringe til os på tlf. 88 77 40 00.

Skriv til os

88 77 40 00
Mandag – torsdag
kl. 08:00–17:00
Fredag kl. 08:00–15:00

Kosmetisk dermatologisk team

Christina Skovbølling Haak
Ph.d, Overlæge, Speciallæge i Dermatologi

Louise Solhøj Madsen
Dermatologisk og kosmetisk sygeplejerske