Plastikkirurgi
Ansigt

Huden mister elasticitet og spændstighed med alderen

Der er ingen vej uden om: vi bliver alle ældre. Til gengæld kan du udsætte de synlige tegn på aldringen med lidt hjælp fra plastikkirurgien.

Adeas tilbyder et udvalg af plastikkirurgiske behandlinger, der fokuserer på ansigtet. Du kan for eksempel få ordnet øjenlåg (øvre og nedre), få foretaget et ansigtsløft eller få lavet den eneste permanente filler på markedet: Fedttransplantation.

Fedttransplantation

Fedttransplantation – også kendt som lipoinjektion – har en dobbelt virking: Dels giver fedtet giver fylde, hvor det mangler. Dels er stamcellerne og vækstfaktorerne i fedtet med til at forynge din hud. Derudover høstes fedtet fra et sted på din krop, hvor du ikke ønsker det.

Lipoinjektioner lyder derfor som behandlingen, der er for god til at være sand. Men den er god nok. Der er massevis af valid og peer-reviewed forskning, der bekræfter at lipoinjektioner forynger huden og fungerer som en permanent, naturlig filler.

Vi er så heldige, at vi har en af de førende forskere og mest erfarne kirurger på området ansat hos Adeas: Hans Erik Siersen

Læs mere om plastikkirurgiske procedurer til ansigtet og fedttransplantation nedenfor.

Speciallæge