Solskader
og pigment

IPL og fotodynamisk terapi

Vælg herunder om du ønsker yderlig information om IPL behandling mod solskader og pigmentforandrninger eller fotodynamisk terapi mod rynker og solskader.

IPL mod solskader og pigment

Behandling af solskader og pigment med IPL udført af hudspecialister

Med alderen bliver huden i ansigtet og på halsen ofte mere uensartet og kan blive præget af blandt andet pigmentforandringer, karsprængninger og rødme.

Ujævn hudtone kommer med alderen og er påvirket af genetiske faktorer, men også hormonelle forandringer, soleksponering, rygning, hudsygdomme og visse typer medicin. Når huden ikke fremstår ensartet og jævn får man et ældre udtryk. Forandringerne kan være svære at dække med makeup. IPL Skin Rejuvenation (hudforyngelse) mindsker både ujævn pigmentering og rødme i huden. Dermed fremstår huden mere ensartet og får et yngre udtryk.

Hvad er effekten af IPL behandlingen?

Du skal forvente 3-4 behandlinger med ca. 1 måneds interval for at opnå et tilfredsstillende resultat. Enkelte har kun behov for 1-2 behandlinger, men det er individuelt. Du kan bedre resultatet med god hudpleje, undgå rygning og undgå solen.

Gør det ondt at blive behandlet?

Du kan mærke en prikkende, varmende fornemmelse lidt som en elastik der rammer huden. Nogle steder vil du være mere følsom end andre. De fleste synes dog at smerten er udholdelig og behandlingen kræver ingen bedøvelse.

Hvor lang tid tager en behandling?

Du skal afsætte 30-45 min pr. behandling og det afhænger naturligvis af hvor store områder der skal behandles. Enkelte kar tager ikke så lang tid, men det din første behandling tager det typisk lidt længere tid.

Vil du vide mere?

Fotodynamisk Terapi mod rynker og solskader

Mere info kommer snart

Kontakt os gerne på tlf. 88774000 hvis du vil høre mere.

Forundersøgelse: Gratis

Et helt ansigt 2400
Kind 1500
Næsefløj 1200
Pande 1500
Enkelte pletter 900
Hals eller bryst 2000
Hals og bryst 3000
Kinder 1500
Enkelte pletter 900
Arme 5000
Underarme 3000
Hænder 1800

Priser Solskader og Pigment 2021. Alle priser tillægges et gebyr på 6% til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Priserne er vejledende, og den endelige pris fastsættes af din behandler i forbindelse med konsultationen. Omfanget af behandlingen, valg af materialer mm. er faktorer, som kan have indflydelse på prisen.

Sådan booker du

Du booker din behandling enten ved at udfylde formularen eller ringe til os på tlf. 88 77 40 00.

Skriv til os

88 77 40 00
Mandag – torsdag
kl. 08:00–17:00
Fredag kl. 08:00–15:00

Kosmetisk dermatologisk team

Christina Skovbølling Haak
Ph.d, Overlæge, Speciallæge i Dermatologi

Louise Solhøj Madsen
Dermatologisk og kosmetisk sygeplejerske