Adeas

Sundhedsforsikring

 

Sundhedsforsikring

Undersøgelse og behandling uden ventetid

Har du en privat eller arbejdsgiverbetalt sundhedsforsikring, kan du komme hurtigt til undersøgelse, behandling og operation på Adeas Hospitaler. Vi har nogle af landets dygtigste læger, sygeplejersker og sundhedspersonale, og hos os er du i trygge hænder hele forløbet igennem.

Vi samarbejder men en lang række danske og udenlandske forsikringsselskaber. Ønsker du at blive udredt eller behandlet via din sundhedsforsikring, er det vigtigt, at du starter med at kontakte dem. For din egen skyld er det bedst at være helt sikker på, hvilke typer behandlinger og privathospitaler, din forsikring dækker.

Når dit forsikringsselskab har godkendt din behandling, kan du bestille tid hos vores speciallæger. Vi tilbyder en lang række behandlinger inden for kirurgiske og medicinske specialer - blandt andet ortopædkirurgi, idrætsmedicin og kardiologi.

Adeas Hospitaler har aftaler med følgende forsikringsselskaber:

 • Topdanmark
 • Gjensidige (tidl. Mølholm Forsikring)
 • Dansk Sundhedssikring
 • BUPA Global
 • PFA
 • SOS International
 • EURO Accident
 • AP Pension

 • Derudover behandler vi også forsikringspatienter fra IF og Danica.

  Kan du ikke se dit forsikringsselskab på listen? Kontakt dem og forhør dig om dine muligheder for behandling på Adeas Hospitaler.

  Hvad dækker en sundhedsforsikring?

  Det er forskelligt, hvad folks private sundhedsforsikringer dækker af behandling og forløb. Derfor anbefaler vi alle vores forsikringspatienter at orientere sig grundigt i deres muligheder.

  En typisk forsikringspatient hos os skal have udredt en skade - eksempelvis knæ eller skuldre, som oftest via en MR-skanner, røntgen eller speciallægevurdering. Det er ofte både i din egen og i din arbejdsgivers interesse at få dig behandlet og tilbage til en normal hverdag hurtigst muligt.

  Opstart af behandling på privathospital

  På Adeas Hospitaler kan du komme til undersøgelse og behandling uden den ofte lange ventetid, der er i det offentlige sygehusvæsen. Det gælder også, når du modtager behandling hos os via din sundhedsforsikring.

  Vores behandlinger kræver lægehenvisning fra din praktiserende læge eller speciallæge, før vi kan starte op. Lægehenvisning er desuden et krav i de fleste forsikringsselskaber ved de fleste typer behandling.

  Den hurtigste behandling får du derfor ved at kontakte din praktiserende læge/speciallæge, så du kan få den nødvendige dokumentation til det videre forløb. Er du i tvivl om, hvordan du starter din behandling på et af vores privathospitaler, anbefaler vi, at du starter med at tale med din sundhedsforsikring.

  Sådan foregår betalingen

  Når dit forsikringsselskab dækker behandling eller operation på Adeas Hospitaler, skal du ikke selv lægge ud til betaling. Det ordner Adeas Hospitaler med dit forsikringsselskab.

  Efter din forundersøgelse lægges en behandlingsplan, som Adeas sender til dit forsikringsselskab. Her skal de godkende behandling og/eller operation, før vi kan påbegynde det planlagte forløb.

  Vi anbefaler, du sikrer dig, at dit forsikringsselskab har godkendt (og dækker) både undersøgelse og behandling. Hvis ikke de vil betale, risikerer du, at de viderefakturerer dig for dele af eller det fulde beløb.

  Andre betalingsmuligheder

  Har du ikke en privat sundhedsforsikring, er der andre måder at dække din behandling økonomisk på Adeas Hospitaler.

 • Det er muligt at betale selv for behandlinger. Gør du det, er det muligt at få tilskud via Sygeforsikring “danmark”, hvis du tilhører tilskudsgruppe 1, 2 eller 5. Du skal være medlem af “danmark” for at få adgang til tilskudsordningen.

 • I forbindelse med den offentlige behandlingsgaranti er der frit sygehusvalg, hvor udgifterne til undersøgelse og/eller behandling bliver betalt af staten. Det gælder blandt andet, hvis ventetiden overstiger en måned - det gælder både behandlinger samt diagnostiske undersøgelser (som eksempelvis MR-skanning).

 • Skal du bruge hjælp til finansiering af din behandling, er det også muligt at låne op til 60.000 kroner gennem Resurs Bank. Læs mere her.

 • Find flere praktisk informationer i forbindelse med undersøgelse, behandling og operation på Adeas Hospitaler her.

  88 77 40 00

  Ring til os, vi er klar til at hjælpe

  Skriv til os