Udskiftning af knæ-, hofte
eller skulderled (alloplastik)

Specialister

Adeas’ ortopædkirurger beskæftiger sig med behandling af patienter, som har problemer med knogler eller led. 

Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled. Det er ikke alle der behøver en operation. Vores speciallæger undersøger dig grundigt før man tager stilling til videre behandling.

Hos Adeas har vi kun ansat højtuddannede ortopædkirurger og vi har moderne faciliteter til at undersøge og behandle patienter.

Specialister med mange års erfaring

Adeas’ kirurger har specialiseret sig inden for hvert deres område og samarbejder på tværs af faggrænser. Vi har stort fokus på patienternes individuelle problemstillinger. Vores tværfaglighed betyder, at vi kan inddrage ortopædkirurger, reumatologer, radiologer og idrætsspecialister, når diagnosen skal stilles og den rigtige behandling iværksættes.

Adeas Privathospital har 7 moderne operationsstuer, som er udstyret med al nødvendig teknologi. Vi har 9 opvågningspladser, 12 sengestue pladser og 10 kombinerede opvågning- og sengestuepladser.

 

Hos Adeas sikrer vi dig et professionelt og trygt forløb fra du møder op til forundersøgelse til du udskrives. Vi er specialister indenfor mange forskellige områder blandt i helbredsundersøgelser, idrætskirugi og kardiologi.

Speciallæger

Xiaodong Ma
Speciallæge i ortopædkirurgi