Gigt og
reumatologi

Har du ondt i dine led?

Vi ved hvor smertefuld gigt kan være. Derfor bruger vi meget tid til at lytte til vores patienter, når de kommer til os.

Reumatologi omfatter undersøgelse og behanding af gigtsygdomme, ryglidelser, idrætsskader og følger efter overbelastning af muskler og led.

Gigtsygdomme er lidelser i led, muskler og bindevæv, herunder bl.a. leddegigt (reumatoid artrit),og muskelsygdomme som f.eks. polymyalgi og fibromyalgi.

Ryglidelser er smertetilstande i nakke og lænderyg, herunder følger efter whiplash og diskusprolaps.

Idrætsskader omfatter typisk lettere skader på led og muskler i arme og ben, men også længerevarende læsioner af ledbånd og sener.

Den reumatologiske undersøgelse omfatter dels en målrettet udspørgen om symptomerne, deres opståen og forløb, dels en specifik undersøgelse af led, muskler, bindevæv og nervefunktion. Hvis det ikke straks lykkes at afklare årsagen til symptomerne, kan det være nødvendigt at supplere med blodprøver, ultralyd- eller røntgenundersøgelse eller en MR- skanning. Reumatologen arbejder tæt sammen med ortopædkirurger, radiologer og andre speciallæger.

Behandlingen omfatter både rådgivning og en målrettet medicinsk behandling af smerter og gigttilstande. Udover dette har enkelte patienter behov for yderligere vejledning og støtte af en fysioterapeut.

Adeas’ reumatologer giver sig god tid til at lytte til dine problemer og undersøger dig grundigt. Der afsættes 1 time til undersøgelsen.

Læs mere om gigtsygdomme hos Gigtforeningen

Forundersøgelse 2.500 kr
Kontrol 1.200kr
Telefonkonsultation 600 kr
Speciallægeerklæring 6.000 kr
Blokade 500 kr
Vær venligst opmærksom på, at der afsættes 1 time til forundersøgelsen.

Alle undersøgelser og behandlinger tillægges et gebyr på 6% til dækning af den lovpligtige patientforsikring.

88 77 40 00
Mandag – torsdag
kl. 08:00–17:00
Fredag kl. 08:00 – 15:00

Vores patienter siger

Udtalelse her

Speciallæger i reumatologi