Kosmetisk og
rekonstruktiv kirurgi
til mænd

Mænd har også ret til et godt udseende

For nogen er det stadig et tabu, at mænd også har lyst til at se godt ud. Vi tror på, at ønsket om at se se så godt ud, som man kan, er en naturlig drift i mennesket – både for mænd og kvinder.

Vores plastikkirurgiske team udfører typisk de samme operationer på mænd som på kvinder, men dog oftest med ønsket om et maskulint resultat frem for et feminint. For eksempel:

  • arkorrektioner
  • ansigtskirurgi, for eksempel for at korrigerealdersforandringer som rynker og manglende fylde med fedttransplantationer
  • fedtinjektioner på oversiden af håndryggen
  • korrektion af øvre og nedre øjenlåg
  • korrektion af området under øjnene pga. ”træt udseende” og dybe furer langs næse og mund
  • fedtsugning på mave & lænd
  • korrektion af for meget brystdannelse (gynækomasti), som for eksempel kan forekomme ved behandling af prostatakræft
  • operation for slapt maveskind

​Korrektion af aldersforandringer i ansigtet

Aldersforandringer i ansigtet skyldes dels, at huden mister elasticitet og dels at fylden i ansigtet bliver mindre med årene. Dine livsstilsfaktorer og genetik har betydning for, hvor tydelige forandringerne er og hvornår de første fine linjer dukker op – og hvornår de fine linjer bliver til dybe furer.
Ansigtsløft er som udgangspunkt ikke velegnet til mænd, fordi arrene kan blive delvist synlige i tilfælde af hårtab.

Det er værd at overveje lipoinjektioner, hvis du vil have opsøger ansigtskirurgi for at få et yngre eller mindre træt udseende, og samtidig har en forventning om en virkningsfuld og langtidsholdbar behandling. En af fordelene ved at vælge lipoinjektioner frem for for eksempel et tradionelt ansigtsløft er, at en ferie på 1-2 uger vil typisk er nok til at dine omgivelser ikke vil kunne se tegn på, at du er blevet opereret.

Vi anvender en særlig skånsom metode, når vi laver lipoinjektioner i ainsigtet. Dine fedtceller høstes f.eks. på din mave eller lænd, hvor du gerne vil slippe af med trimmes. Derefter injiceres fedtcellerne i ansigtet lige under overhuden. Stamcellerne og vækstfremmende faktorer i fedtet forbedrer din hudkvalitet og fedtcellerne udfylder de dele af dit ansigt, som har mistet fylde. Du får ingen synlige ar af behandlingen.

Behandlingen er langtidsholdbar og skal modsat filler- og botoxbehandlinger ikke gentages med jævne mellemrum.

​Korrektion af øvre øjenlåg og/eller nedre øjenlåg

Med alderen bliver strukturerne omkring øjnene slappe. Nogen mennesker får derfor tunge øvre øjenlåg på grund af hudoverskud og frembuling af fedt bag øjenlåget. På samme måde kan der dannes poser under øjnene, fordi der er overskud af hud eller fedt. En øjenlågsoperation fjerner det overskydende hud og fedt.
Operation af øvre øjenlåg udføres på kosmetisk indikation eller på klinisk indikation, hvis synsfeltet er påvirket og du har bestemte fysiske gener. Operation af nedre øjenlåg udføres kun på kosmetisk indikation.

Fedtsugning

Selvom du træner og spiser sundt, er det desværre meget normalt, at der er steder på din krop, hvor fedtvævet ikke vil forlade sin plads. For mænds vedkommende er det ofte i lænderegionen fedtdepoterne bliver siddende, uanset hvor meget man træner. Fedtvæv på maven kan også fjernes med fedtsugning, men det forudsætter, at ligger uden på bugmuskulaturen.

Gynækomasti (mandlig brystdannelse)

Brystdannelse hos mænd er meget udbredt og findes hos mellem 40–60 % af alle mænd. Ofte er der ingen direkte årsag til gynækomastien. For en sikkerheds skyld råder vi dog altid til, at man før operationen bliver undersøgt for eventuelle sygdomme, der kan være årsag til brystdannelsen. Det kan for eksempel være nedsat leverfunktion, misbrug af alkohol og anabole steroider, hormonproducerende tumorer, stofskiftelidelser osv.
Uanset årsagen til brystdannelsen er behandlingen den samme: Uønsket kirtelvæv og/eller fedtvæv fjernes under en operation i fuld narkose.
Hvis du er overvægtig, anbefaler vi at du kommer tæt på din normalvægt, før du bliver opereret. Det giver det bedste resultat.

Se priser 

Alle undersøgelser og behandlinger tillægges et gebyr på 6% til dækning af den lovpligtige patientforsikring.

88 77 40 06
Alle hverdage
kl. 9:00-12:00
samt 12:30-15:00

Speciallæge