Mave-tarmkirurgi

Har du ondt i maven?

 

Mave-tarmkirurgi

Problemer med galdesten eller brok?

Specialister i galdesten og brok

Kompetent behandling uden ventetid.

Når en patient henvender sig til Adeas, sikrer vi en effektiv undersøgelse samt efterfølgende behandling. Vi bestræber os på, at undersøgelser og behandling foregår på et højt fagligt niveau med anvendelse af den nyeste og mest skånsomme teknologi. Du undersøges og behandles altid af den samme speciallæge.

Vi tilbyder behandling inden for

 • bugvægsbrok
 • lyskebrok
 • navlebrok
 • fjernelse af sten i galdeblæren

Skriv til os


  Problemer med galdesten?

  Er du generet af galdesten, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en professionel, effektiv og kvalitetssikker behandling med de mest moderne teknikker.

  Hvad er galdesten?

  Galdesten dannes i galdeblæren. De kan forårsage galdestenskolik (galdestensanfald), der medfører smerter under højre ribbensbue med udstråling til ryggen samt kvalme og opkastning. Galdesten kan resultere i galdeblærebetændelse, og i nogle tilfælde kan en galdesten sætte sig fast i galdevejene med efterfølgende udvikling af gulsot. Betændelse i galdeblæren kan desuden sprede sig til bugspytkirtlen.

  Galdesten er sten, der hovedsageligt dannes i galdeblæren eller galdevejene. De forekommer hyppigt hos ca. 20 % af alle kvinder og 10 % af alle mænd. Der er større chance for, at der forekommer galde sten med alderen.

  Størrelsen på galde-sten er mellem få millimeter til centimeter store. Personer kan vil mærke mavesmerter, når disse sætter sig fast i udløbsgangen fra galdeblæren. Disse smerter kaldes galdestensanfald.

  Det menes, at årsagen i at galdesten ses hyppigere er vores kostvaner og levestil.

  Behandling af symptomgivende galdeblæresten er operation, hvor man fjerner både galde-sten og galdeblære ved en kikkertoperation.

  Læs mere på sundhed.dk

  Lyskebrok og navlebrok

  Er du generet af lyskebrok eller navlebrok, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en professionel, effektiv og kvalitetssikker behandling af alle former for brok med de mest moderne teknikker.

  Hvad er brok?

  Brok er en frembuling af bughinden gennem et svagt sted i bugvæggen. Brokket kan føles under huden og ses primært, når du står op. Indholdet fra bughulen f.eks. tarm, kan glide ud i brokket. Hvis der kommer ømhed eller vedvarende smerter og bulen ikke forsvinder, når du ligger afslappet på ryggen, kan det være tegn på forværring. Dette kræver hurtig lægehjælp, da det kan udvikle sig til en livstruende tilstand.

  Du finder en uddybende forklaring her.

  Brokket kan i det fleste tilfælde fjernes ved kikkertmetoden, hvor kirurgen gennem 3-4 små huller i maveskindet sætter en kunststofnet på indersiden af bugvæggen over det svage sted. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at ændre operationen til åben operation.

  Patientudtalelser

  • Søren-Ning Andersen
   Normalt vil man vel ikke betegne en operation som en god oplevelse, men det var det

   Gennemgik en navlebrok operation i går. Normalt vil man vel ikke betegne en operation som en god oplevelse, men det var det. Læger og personale var fantastiske, man følte sig godt tilpas. Meget kompetente. Tak.
   Søren-Ning Andersen
   Mave-tarmkirurgi
  • Ida Kruse

   Jeg kan varmt anbefale Adeas; de gør lige dét mere end andre privathospitaler.


   Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Adeas

   Efter operation og efterfølgende indlæggelse, var det mig magtpåliggende at få anbefalet netop dette privat hospital, da vi patienter ofte begiver os rundt i en jungle af tilbud, og ofte uden at vide hvad vi går ind til. Top professionelt personale , omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Adeas.

   Efter opvågning af narkosen og kærlig pleje derefter, blev jeg kørt ind på et stort fint eneværelse – her blev jeg overvåget omhyggeligt, men samtidigt oplevede jeg en ualmindelig fin fornemmelse af, at “privatliv” er vigtigt efter operation. Jeg blev behandlet som noget ganske særligt på Adeas, og jeg har erfaringer med mig fra andre privathospitaler.

   Jeg kan varmt anbefale Adeas; de gør lige dét mere end andre privathospitaler.
   Ida Kruse
   Mave-tarmkirurgi
  • Maria Luz

   Jeg oplevede ro og menneskelig varme

   Efter næsten 6 mdr. ventetid i det offentlige regi, for at få fjernet min galdeblære, kom jeg til Skodsborg Kysthospital. Jeg vil starte med at sige, at jeg er tilhænger af stærke offentlige sygehuse, men må indrømme, at jeg aldrig i det regi har fået så god en oplevelse, som på Skodsborg Kysthospital.

   Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme. Både kirurg og anæstesilæge kom og hilste på, mens jeg lå i stuen. På selve operationsstuen var der igen den samme ro, omsorg og menneskelig lune. Det var en rigtig god oplevelse. Da jeg kom på ”rekuperationsstue” blev jeg igen passet af ”min” sygeplejerske, som sørgede for mig med samme varme, venlighed og værdighed som i begyndelsen. Dagen efter ved middagstid ringede anæstesilægen mig op hjemme, for at høre hvordan jeg havde det og om alt var i orden, hvad jeg kun kunne bekræfte.

   I lyset af det nævnte kan jeg kun anbefale Skodsborg Kysthospital.
   Maria Luz
   Mave-tarmkirurgi