Adeas' sundhedscenter

Helbredsundersøgelse til erhverv

Investér i dine medarbejderes sundhed ved at tilbyde dem en helbredsundersøgelse til erhverv. Hos Adeas tilbyder vi en helbredsundersøgelse til jeres medarbejder, som ønsker at få et grundigt indblik i deres krops sundhed. Gennem en dybdegående helbredsundersøgelse kan dine ansatte blive opmærksomme på eventuelle livsstilssygdomme, som de har mulighed for at forebygge i tide.

Hos Adeas er der ingen ventetid, og tilbuddet henvender sig både til private og erhverv. Du kan også selv henvende dig, med eller uden sundheds-forsikring.

Tidlig opdagelse af sygdomme

Opdag potentielle sygdom- og sundhedsproblemer tidligt – det kan redde liv.

Forebyggelse af sygdomme

Bliv opmærksom på risikofaktorer ved din livsstil, så du kan forebygge potentielle sygdomstilfælde.

Overvågning af eksisterende sygdom

Få hjælp til at overvåge og evaluere eksisterende eller tidligere sygdomstilstande.

Sikring af generel sundhed

Opnå højere trivsel i hverdagen, ved at blive opmærksom på din nuværende sundhedstilstand.

Sundhedscenter - helbredsundersøgelse og sundhedstjek

Vores helbredsundersøgelse til erhverv

Adeas’ sundhedsteam tilbyder en helbredsundersøgelse til erhverv i form af tre forskellige helbredspakker – basis, mellem eller udvidet. Fælles for alle vores helbredspakker er, at de indeholder en helbreds- og livsstilssamtale med en sundhedsspecialist. Her vil dine medarbejdere få målt følgende: vægt, højde, taljemål, BMI, fedtprocent, blodtryk og puls, blodprøve, lungefunktion, blodsukker og et hjertekardiogram (EKG).

Tre helbredspakker til erhverv

Der ingen ventetid, og man kan tilkøbe ekstra ydelser til sin helbredspakke inden for Adeas’ mange specialer, fx konsultation hos hjertelæge.

Basis

Helbredsamtale/livsstilsamtale med sygeplejerske ud fra spørgeskema

Mellem

Helbredsamtale/livsstilsamtale med sygeplejerske ud fra spørgeskema

Udvidet

Helbredsamtale/livsstilsamtale med sygeplejerske ud fra spørgeskema

Hvorfor vælge Adeas Privathospital?

Når Adeas foretager din helbredsundersøgelse til erhverv, får du et engageret team af sundhedsspecialister i form af læger, sygeplejersker. Den overordnede undersøgelse bliver udført af vores specialister i almen medicin. Når helbredsrapporten er færdiggjort, sendes den direkte til dine ansattes E-boks. Resultaterne af undersøgelserne bliver altid gennemgået sammen med den ansatte på selve undersøgelsesdagen, men skulle der alligevel opstå spørgsmål efter modtagelse af rapporten, kan vi kontaktes på tlf 88 77 40 00. 

Det er muligt at tilkøbe ekstra ydelser til sin helbredspakke inden for Adeas’ mange specialer. Det kan for eksempel være konsultation hos hjertelæge. Adeas tilbyder ligeledes medicinsk vægttab, og konsultation hos en hjertelæge.

Det gør forløbet let og overskueligt, da alle specialundersøgelser samles ét sted.

Info om helbredsundersøgelse til erhverv

Kontakt os, og få et tilbud der passer til jeres virksomhed.

Man kan tilkøbe ekstra ydelser til sin helbredspakke inden for Adeas’ mange specialer, fx konsultation hos hjertelæge.

I forbindelse med helbredsundersøgelser fakturerer vi det fulde beløb, såfremt du melder afbud under 48 timer før undersøgelsens starttid.

 

Er du interesseret i at kontakte os?

Ring til os på tlf. 88 77 40 00.

Du kan også sende os en mail til info@adeas.dk

Virksomhedsaftale og sundhedsforsikring

Ønsker du at tilbyde dine medarbejderne en helbredsundersøgelse til erhverv, kan du kontakte Adeas Privathospital, som har stor erfaring med at indgå aftaler med virksomheder af alle størrelser.

Nogle forsikringsselskaber har indgået en aftale med Adeas’ sundhedscenter. Det betyder, at man kan få godkendt sin helbredsundersøgelse af forsikringen og herefter få den gennemført hos Adeas.

Reception hos Adeas

Hør nærmere om helbredsundersøgelse til erhverv

Har du spørgsmål til vores helbredsundersøgelser, hvilken helbredspakke du skal vælge eller andet? Så er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os ved at ringe på tlf. 88 77 40 00 eller mail info@adeas.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.