Plastikkirurgi

Du skal kunne føle dig hjemme i din egen krop. Vi hjælper dig til at se ud som den bedste udgave af dig selv – naturlig og harmonisk.

Bryst
Krop
Ansigt
Mænd

Plastikkirurgisk team

Trine Foged Henriksen

Tidligere overlæge på Rigshospitalets Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling. Nu frontkvinde i Adeas’ plastikkirurgiske team.

Trine Foged Henriksen har massiv klinisk erfaring inden for kosmetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi. Hun er derudover subspecialiseret i lipoinjektion til ansigtet samt brystoperationer med anvendelse af de nyeste teknikker med fedttransplantationer, acellulær dermal matrix og brystimplantater.

Trine en internationalt anerkendt forsker med mange videnskabelige publikationer bag sig. Hendes forskning har bl.a. medvirket til udviklingen af nye og mere skånsomme operationsteknikker og -værktøjer.

Trine Foged Henriksen
Ph.D, overlæge, speciallæge i plastikkirurg

Hans Erik Siersen
Overlæge, speciallæge i plastikkirurgi

Hans Erik Siersen

Hans Erik Siersen er overlæge fra Rigshospitalets Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling. Nu er han anden halvdel af det plastikkirurgiske team hos Adeas Skodsborg.

Hans Erik Siersen har mere end 30 års erfaring fra plastikkirurgien og har flere tusind kosmetiske og rekonstruktive operationer bag sig. Hans er subspecialiseret i brystoperationer med anvendelse af fedttransplantationer og brystimplantater.