Idrætsmedicin
uden ventetid

Har du en skade, der driller?

Adeas behandler idrætsskader

Hos Adeas har vi samlet et team af erfarne idrætsmedicinske eksperter med mange års erfaring i diagnosticering og behandling af idrætsskader. Det idrætsmedicinske team favner bredt. Det betyder, at vi kan tilbyde en hurtig og præcis diagnose efter en klinisk undersøgelse, samt en supplerende ultralydsscanning ved samme konsultation.

Moderne idrætsmedicinsk behandling kan være udarbejdelse af genoptræningsplaner til fysioterapeuten, binyrebarkhormon-indsprøjtning og også nyere skud på stammen som for eksempel behandling med berigede blodplader (ACP/PRP) og såkaldt HVI-behandling (high volume injection), som har vist sig effektiv ved overbelastningsskader i sener.

Få samme behandling som elitesportsudøvere

Vi har siden marts 2017 tilknyttet en af Danmarks dygtigste idrætslæger, Morten Storgaard, som har en stærk faglig baggrund. Han har siden 2006 arbejdet fuld tid med primært eliteatleter. De første 10 år som leder af Team Danmarks sportsmedicinske team og det sidste år som leder af den sports medicinske afdeling i den Saudiarabiske Olympiske Komite.

Morten Storgaard har endvidere dagligt arbejdet sammen med fysioterapeuter omkring forebyggelse og behandling af topatleter. Han har oparbejdet stor viden om belastningsmønstre og skadesprofiler inden for de fleste sportsgrene samt behandling af disse.

Han har stor interesse for udredning og behandling af overbelastningsskader på sener, og stor indsigt og erfaring med de nyeste behandlingsformer inden for området, som bl.a. HVI-behandling (High Volume Injection) og PRP-behandling (Platelet Rich Plasma), samt styring af rehabiliteringsforløb.

Adeas' læge behandlede OL-holdet

Morten har i 2008, 2012 og 2016 stået for monitorering og forberedelse af danske sportsudøvere på eliteplan, som OL-atleter. I 2008 og 2012, i hhv. Beijing og London, var Morten leder af det danske OL-holds sports medicinske team. Han har årene 2010 til 2016 været tilknyttet som læge for det danske kvindelandshold i håndbold, og for nylig overtaget tjansen for herrehåndboldlandsholdet. Derudover var Morten med OL-staben til Rio i marts 2016.

Vores idrætsmedicinske team består også af de meget erfarne idrætsmedicinere Frank Odgaard og Klaus Bak. De har hver især behandlet topidrætsfolk inden for fodbold, håndbold, tennis og svømning i mange år. Derudover er de begge blandt de absolut mest erfarne inden for idrætskirurgi, når operation er påkrævet.

Forundersøgelse…………………………………….1.400 kr

Blokade…………………………………………………..500 kr

Kontrol……………………………………………………500 kr

ACP-forløb……………………………………………..11.000 kr
Inkluderer – forundersøgelse, 3 behandlinger og efterkontrol.

 

Alle undersøgelser og behandlinger tillægges et gebyr på 6% til dækning af den lovpligtige patientforsikring.

ACP-behandlingen er et effektivt våben mod forskellige skader og smerter. Behandlingen fås endnu ikke i det offentlige sygehusvæsen. Som et af få steder i Danmark, tilbyder Adeas i Parken behandlingen.

Vores patienter siger

Udtalelse her

Speciallæger i idrætsmedicin