Idrætsmedicin

Har du en skade, der driller?

 

Idrætsmedicin uden ventetid

Adeas behandler idrætsskader

Hos Adeas har vi samlet et team af erfarne idrætsmedicinske eksperter med mange års erfaring i diagnosticering og behandling af idrætsskader. Det idrætsmedicinske team favner bredt. Det betyder, at vi kan tilbyde en hurtig og præcis diagnose efter en klinisk undersøgelse, samt en supplerende ultralydsscanning ved samme konsultation.

Moderne idrætsmedicinsk behandling kan være udarbejdelse af genoptræningsplaner til fysioterapeuten, binyrebarkhormon-indsprøjtning og også nyere skud på stammen som for eksempel behandling med berigede blodplader (ACP/PRP) og såkaldt HVI-behandling (high volume injection), som har vist sig effektiv ved overbelastningsskader i sener.

Få samme behandling som elitesportsudøvere

Vi har siden marts 2017 tilknyttet en af Danmarks dygtigste idrætslæger, Morten Storgaard, som har en stærk faglig baggrund. Han har siden 2006 arbejdet fuld tid med primært eliteatleter. De første 10 år som leder af Team Danmarks sportsmedicinske team og det sidste år som leder af den sports medicinske afdeling i den Saudiarabiske Olympiske Komite.

Morten Storgaard har endvidere dagligt arbejdet sammen med fysioterapeuter omkring forebyggelse og behandling af topatleter. Han har oparbejdet stor viden om belastningsmønstre og skadesprofiler inden for de fleste sportsgrene samt behandling af disse.

Han har stor interesse for udredning og behandling af overbelastningsskader på sener, og stor indsigt og erfaring med de nyeste behandlingsformer inden for området, som bl.a. HVI-behandling (High Volume Injection) og PRP-behandling (Platelet Rich Plasma), samt styring af rehabiliteringsforløb.

Adeas' læge behandlede OL-holdet

Morten har i 2008, 2012 og 2016 stået for monitorering og forberedelse af danske sportsudøvere på eliteplan, som OL-atleter. I 2008 og 2012, i hhv. Beijing og London, var Morten leder af det danske OL-holds sports medicinske team. Han har årene 2010 til 2016 været tilknyttet som læge for det danske kvindelandshold i håndbold, og for nylig overtaget tjansen for herrehåndboldlandsholdet. Derudover var Morten med OL-staben til Rio i marts 2016.

Vores idrætsmedicinske team består også af de meget erfarne idrætsmedicinere Frank Odgaard og Klaus Bak. De har hver især behandlet topidrætsfolk inden for fodbold, håndbold, tennis og svømning i mange år. Derudover er de begge blandt de absolut mest erfarne inden for idrætskirurgi, når operation er påkrævet.

88 77 40 00

Mandag - torsdag kl. 08:00–17:00
Fredag kl. 08:00 - 15:00

Skriv til os


  Facebook

  Følg os på Facebook.

  Instagram

  Ses vi på Instagram?

  Priser

  Vi er ved at justere vores priser. Ring eller skriv til os, så finder vi en pris til dig.

  Speciallæger i idrætsmedicin

  Patientudtalelser

  • Mogens Nielsen
   God tid til hver eneste patient

   Adeas får mine bedste anbefalinger. Der gik kun 27 timer fra min kone og jeg forlod hjemme til vi trådte ind i huset igen - nu med to krykker!
   Erfaren kirurg og personale på OP, der kunne tage det slidte knæ ud og sætte protesen ind på halvanden time! Forrygende sygeplejersker og plejepersonale, der nok havde travlt men gav sig god tid til hver eneste patient. Når man trykkede på hjælp, kom de inden for 60 sekunder.
   Veltilrettelagt smertebehandling, der også rækker, efter at jeg er kommet hjem. Tilbage er kun at følge det træningsprogram, som fyssen har lagt. Og det kan kun gå for langsomt, for jeg skal også have skiftet det andet gamle knæ ud med en protese. Det er virkeligt fagre nye veden.....
   Mogens Nielsen
  • Mette Christensen
   Dygtige ansatte, super service og dejlige omgivelser

   Jeg blev opereret i min skulder, hvor jeg fik sat en sene ind fra mit baglår for 4 måneder siden. Jeg havde opgivet, at skulderen nogensinde blev god igen. Men takket være en super dygtig læge Klaus Bak, min egen stædighed og en dygtig fys, er jeg nu tilbage på jobbet og kører ambulance uden gener fra skulderen, svømmer nemt 2.000 meter igen og smiler til livet ? Kan kun anbefale Adeas for meget dygtige ansatte, super service og dejlige omgivelser. TAK for Jer ?
   Mette Christensen
  • Allan Grates
   Was treated and catered to on a high professional level

   I had a full knee replacement here. Was treated and catered to on a high professional level. A highly clean facility.
   Allan Grates
   Ortopædkirurgi
  • Anders Philipsen
   Nærmest en fornøjelse at blive behandlet

   Skulderproblemer er ofte komplicerede at behandle, og især kan resultatet være svært at forudsige. Min skuldermanchet var røget helt af og lå krøllet sammen inde under skulderbladet. Speciallæge Klaus bak er velkendt som en af vores bedste skulderlæger i landet. Ikke bare teknisk, men også til at tage hånd om alt det, der er væsentligt omkring operation eller ikke-operation. Klaus sætter sig i dit sted. forklarer hvad man har brug for at vide for at tage en beslutning sammen med ham om behandling.

   Når behandlingen - i mit tilfælde en operation med ny fastgøring af skulder-manchet-senen (Rotatorcuffen) – så gennemføres, er det trygt, man føler at man er med i processen, der bruges ikke floskler, og ikke mindst er der både orienteret omkring efterbehandlingen og f.eks. smerterne tages alvorligt med anlæggelse af blokade, med mulighed for at få denne gentaget.

   Selvom skulderoperationer har ry for at være meget smertefulde i efterforløbet, så var der ingen ubehagelige overraskelser efter operationen.

   Jeg kan varmt anbefale Klaus Bak og Adeas, uanset om man kan bruge frit sygehusvalg ved ventetids-garantien, via forsikringsselskab eller selv kan betale.
   Anders Philipsen
   Ortopædkirurgi
  • Helle Beyer-Lassen
   Empati, smil og hjælpsomhed er det man møder hos alle

   Super oplevelse - kunne næsten ikke gå da jeg kom ind. Gik ud uden problemer dagen efter ovenpå vellykket operation. Meget professionelt personale både læger og sygeplejersker.

   Empati, smil og hjælpsomhed er det man møder hos alle.
   Helle Beyer-Lassen
   Ortopædkirurgi
  • Britta Greve
   Jeg er så taknemlig fordi jeg fik lov til at opleve denne service

   Fantastisk hospital. Jeg er lige blevet opereret i venstre skulder af læge Frank Odgaard, sikken en skøn professionel behandling både før og efter, og sygeplejerske Eva, som var det mest venlige og smilende høflige og rare menneske, lige efter operation sørgede for kaffe noget at spise, og dagen efter ringede og spurgte hvordan man havde det.

   Jeg er så taknemlig fordi jeg fik lov til at opleve denne service. Tusind tak til jer alle.
   Britta Greve
   Ortopædkirurgi
  • Rasmus Ohrt
   Alt personale var flinke både før og efter min operation i skulderen

   Super professionel behandling hos Klaus Bak! Alt personale var flinke både før og efter min operation i skulderen!
   Adeas kan klart anbefales!!!
   Rasmus Ohrt
   Ortopædkirurgi
  • Bente B. Vinter
   Kompetent personale, dygtig kirurg, flotte omgivelser, dejlig atmosfære

   Et meget kompetent personale, dygtig kirurg, flotte omgivelser, dejlig atmosfære.
   Jeg valgte Adeas under det udvidede frie sygehusvalg, fordi det offentlige sygehuse ikke kunne tilbyde mig en operation indenfor behandlingsgarantien på 30 dage. Det vil jeg ikke betænke mig på at gøre, hvis det bliver nødvendigt igen en anden gang.
   Bente B. Vinter
   Ortopædkirurgi
  • Jane Munch
   Dygtige læger, sødt og omsorgsfuldt personale, god information før og efter

   Efter et noget kikset udredningsforløb på Bispebjerg, fik min søn endelig muligheden for at benytte udvidet frit sygehusvalg grundet manglende overholdelse af behandlingsgarantien (og med 2 aflyste operationer på Hvidovre).

   En simpel kikkertoperation af knæet - henvendelse i fredags - forundersøgelse mandag og operation i dag onsdag - mindre end én uge om noget som Bispebjerg og Hvidovre var 6 måneder om.
   Så nu er der igen håb om at sønnike kan genoptage sin sport på eliteplan.

   Vil ikke tøve med at anbefale Frank Odgaard (der i øvrigt for 2 år siden lavede samme operation (fjernelse af plica i det andet knæ) med super resultat.

   Dygtige læger, sødt og omsorgsfuldt personale, god information før og efter - kan kun give de bedste anbefalinger til Adeas. Tak for jer.
   Jane Munch
   Ortopædkirurgi
  • Malene Bøgelund
   Livskvaliteten er vendt tilbage efter 2 år med konstante smerter

   En stor ros til Klaus Bak og hans team for at skabe stor tryghed og tillid på Adeas Skodsborg.

   Efter 2 knæoperationen, som blev udført i andet regi uden at blive smertefri efter en ulykke tilbage i marts 2016, blev jeg henvist til Klaus Bak.

   Fra første konsultation var Klaus klar i mælet om han ikke kunne love mig 100% at blive smertefri, men han vil gerne ser om der noget han kunne gøre.

   Her 8 uger efter er jeg som godt som smertefri - livskvaliteten er vendt tilbage efter 2 år hvor der har været kontant smerter i knæet. Bare at nå til at blive genoptrænet med en effekt er så vildt.

   Fra første telefonsamtale med sekretæren til det sidste farvel efter 6 ugers kontrollen har jeg kun mødt et højt fagligt niveau hos alle medarbejdere på Kysthospitaler Skodsborg.
   Malene Bøgelund
   Or
  • Randi Cederquist
   Dygtig, lyttende og troværdig og ikke mindst ærlig

   Jeg har været igennem et langt forløb med min højre uundværlige skulder. Den har været frossen. Men tøede ikke op ordentligt. Efter det frysende forløb kom jeg i hænderne på en usympatisk ortopædkirurg, der uden ret meget omsvøb anså mig som hysterisk, og ublu fortalte, at blandt andet operation ikke var en løsning, nogensinde. Desværre stagnerede optøningen.
   Efter mange afklarende undersøgelser efter 2 år i smerter, fik jeg muligheden for at vælge privat behandling pga ventetid. Da jeg så Adeas på listen, var jeg ikke i tvivl.
   Og da jeg mødte Klaus Bak, var jeg endelig tryg.
   Han er dygtig, lyttende og troværdig og ikke mindst ærlig.

   Operation. God information før og efter. Sympatisk personale. God behandling.
   Blev scannet for 2 år siden. Det var også en god oplevelse. Derfor vendte jeg tilbage.
   Randi Cederquist
   Ortopædkirurgi
  • Helen Rosted Falkenberg
   Tak for hjælpen!

   Efter et år med et knæ/ben der blev ved at gøre ondt, et forsøg med blokade hjalp i en kort periode men ingen fysisk aktivitet uden smerte. Jeg blev anbefalet Klaus Bak og tog en forundersøgelse og en god snak.

   Var bekymret da mange fortalte skræmmehistorier om at det ikke ville blive bedre efter en kikkert operation. Klaus var kompetent og beroligede mig - forklarede om minimal risiko og store chancer for bedring og mulighed for at komme tilbage til træning. Jeg tog imod og fik det ordnet 23/11. Rigtig god oplevelse med søde mennesker hele vejen rundt. Startede genoptræning i januar og kan allerede nu - efter ca. 3 måneder både løbe og træne uden smerter! Er SÅ glad for jeg fik det gjort!
   Helen Rosted Falkenberg
   Ortopædkirurgi
  • Stephanie Haut

   Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres

   Efter at have haft en skadet skulder i ¾ år valgte jeg Adeas for et videre forløb. Jeg havde tidligere fået foretaget en ultralydsscanning, der ifølge lægen, som udførte ultralydsscanningen, intet viste. Næste mulighed var en MR scanning. På Adeas fik jeg en tid indenfor 10 dage hos en ortopædkirurg med speciale i skuldre.

   Jeg blev taget godt imod af en meget venlig og tillidsvækkende læge. Han kiggede på min tidligere ultralydsscanning, undersøgte min skulder og kunne så fortælle mig, at det hele faktisk stod i svaret fra ultralyden. Han kunne forklare alle mine smerter og viste mig udførligt på en model af en skulder, hvad det var for en skade, og hvorfor jeg havde smerter. Han brugte meget tid på at informere mig. Han anbefalede mig at få den trænet op og kunne online vise mig, hvilket træningsprogram han ville anbefale mig.

   Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres. Han var meget behagelig og gik kun frem i forklaringen, når han kunne mærke, at jeg forstod. Der var ingen stress og jag, og jeg gik derfra med en klar forståelse af skaden, og hvorfor jeg får ondt.

   Jeg vil ikke tøve med at vælge Adeas en anden gang
   Stephanie Haut
   Idrætsskader
  • Gitte Poulsen

   Kompetente, engagerede medarbejdere med fuldt fokus på mig og min hofte

   Jeg var så priviligeret, at jeg på grund af ventetidsgaranti fik frit-valg til min hofteoperation. Jeg valgte Adeas, og det har jeg ikke fortrudt.

   Jeg har udelukkende mødt kompetente, engagerede medarbejdere hvor der har været fuld fokus på mig og min hofte. Der hviler en fantastik ro over stedet, mit værelse var dejligt, og mad, pleje og omsorg er helt i top.

   Stort tak til alle, og en speciel tak til de som håndterede mit blackout på min første gåtur, så jeg på intet tidspunkt følte mig prisgivet.

   Nu er jeg vel hjemme igen, og klar til at komme videre med min nye hofte.
   Gitte Poulsen
   Hofteoperation