Kardiologi og hjertesygdomme

Har du problemer med hjertet?

 

Kardiologi og hjertesygdomme

Kardiologien omfatter sygdomme i hjerte og kredsløb. Herunder hører kranspulsåreforkalkning, uregelmæssigheder i hjerterytmen, specielt forkammerflimren, blodtryksforhøjelse, hjertepumpesvigt og sygdom i hjerteklapperne. Typiske symptomer ved hjertesygdom er smerter i brystet, åndenød, vand i benene, uregelmæssig og hurtig hjertebanken, svimmelhed og besvimelser.

En hjertemedicinsk undersøgelse omfatter helbredssamtale, undersøgelse samt diverse nødvendige laboratorieprøver, røntgen undersøgelse af hjerte og lunger og hjertekardiogram (EKG).

Hos Adeas udføres ultralydsskanninger af hjertet (ekkokardiografi), hvor vi undersøger hjertets størrelse og pumpefunktion. Tillige laves undersøgelser som arbejdsbelastning med EKG optagelse, døgnmonitorering af hjerterytmen og døgn blodtryksmåling.

Vores speciallæger tilbyder grundig udredning og rådgiver dig om det videre forløb.

Speciallæge i kardiologi

Morten Dalsgaard

Overlæge, speciallæge i kardiologi


88 77 40 00

Mandag - torsdag kl. 08:00–17:00
Fredag kl. 08:00 - 15:00

Skriv til os  Patientudtalelser

  • Louise, København S
   "Jeg har kun rosende ord at sige om Adeas, jeg har været kunde hos klinikken over 3 gange. Første gang, fik jeg laser -hvor jeg fik hudfornyelse, under hele forløbet følte jeg mig i trygge hænder, 2 gang rådgivning i forhold til botox og filler, igen blev jeg mødt med professionel rådgivning og blev guidet i forhold til mit ansigt ! Min behandler har igennem de 3 gange, været Louise Madsen, jeg vil stærk anbefale Louise, hun er lyttende, anerkendende og har øje for det naturlige look. Louise er ekstremt imødekommende og ikke mindst professionel. Jeg er så glad for mine resultater, så jeg kan med sikkerhed sige at det ikke er sidste gang jeg får behandling hos Adeas❤️"
   Louise, København S
  • Marianne Plougmann, Brabrand
   ”Det er altid en fornøjelse at komme hos Adeas/Louise Madsen. Det der er vigtigst for mig er, at der er god tid til at få det hele talt godt igennem – og DET er der. Aldrig noget hastværk. Louise er meget omhyggelig med sit arbejde, og sætter en ære i at udføre sit arbejde perfekt. Hvilket jeg værdsætter ekstremt meget. Det er jo mit udseende det handler om”.
   Marianne Plougmann, Brabrand
  • Annmarie Jacobsen, København K
   ”Igennem mit voksne liv har jeg været plaget af hudsygdommen rosacea. Efter behandling hos Adeas i Parken har jeg endelig fundet en behandling der virker. Louise og Christina er meget erfarne, hvilket man kan se på deres resultater. De informerer grundigt omkring behandlingen og hudsygdommen, hvilket jeg ikke har oplevet i samme grad andre steder. Jeg føler mig i aldeles trygge hænder hos Louise og Christina ved Adeas i Parken”.
   Annmarie Jacobsen, København K
  • Kathrine Breinholm, Aalborg
   ”Jeg har fået min første kosmetiske behandling med botox og filler hos Adeas i Parken. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet, der er smukt og naturligt. Louise formår at sætte kunden i fokus og lytter virkelig til kundens behov. Hun informerer grundigt om hele forløbet og man føler sig helt tryg i hendes kompetente hænder. Louise og Christina er virkelig dygtige og får mine varmeste anbefalinger”.
   Kathrine Breinholm, Aalborg
  • Ditte Møller, Frederiksberg
   ”Jeg har de sidste par måneder fået flere forskellige behandlinger af Louise Madsen. Jeg har følt mig mødt med en åbenhed jeg ikke har mødt ved andre behandlere og alle mine spørgsmål er blevet besvaret på en venlig og kompetent måde. Jeg har følt mig i trygge hænder og at jeg har fået en personlig behandling hvor jeg ikke bare er den næste patient i rækken. Det er også derfor at jeg gerne vil anbefale Adeas og Louise Madsen”.
   Ditte Møller, Frederiksberg
  • Mogens Nielsen
   God tid til hver eneste patient

   Adeas får mine bedste anbefalinger. Der gik kun 27 timer fra min kone og jeg forlod hjemme til vi trådte ind i huset igen - nu med to krykker!
   Erfaren kirurg og personale på OP, der kunne tage det slidte knæ ud og sætte protesen ind på halvanden time! Forrygende sygeplejersker og plejepersonale, der nok havde travlt men gav sig god tid til hver eneste patient. Når man trykkede på hjælp, kom de inden for 60 sekunder.
   Veltilrettelagt smertebehandling, der også rækker, efter at jeg er kommet hjem. Tilbage er kun at følge det træningsprogram, som fyssen har lagt. Og det kan kun gå for langsomt, for jeg skal også have skiftet det andet gamle knæ ud med en protese. Det er virkeligt fagre nye veden.....
   Mogens Nielsen
  • Agnete, 88 år
   Særklasse jeg ikke har oplevet før

   Mit ophold på Adeas Care har været helt igennem fantastisk.
   Jeg kan ikke sætte en finger på noget. Den professionelle genoptræning med fysioterapeut 2 x dagligt har gjort, at jeg på ganske kort tid har mærket store fremskridt efter mit bækkenbrud. Plejen, omsorgen og det smilende og venlige plejepersonale samt maden og den smukke udsigt fra værelset, er i en særklasse jeg ikke har oplevet før.
   Agnete, 88 år
  • Gerda, 77 år
   Terapi for sjælen

   Jeg har virkelig nydt mit ophold på Adeas Care. Det at komme væk hjemmefra og se tingene i et andet perspektiv er en form for terapi for sjælen. Jeg er blevet opvartet og forkælet af det omsorgsfulde plejepersonale, og det har været godt for mig at træne intens med fysioterapeuterne.
   Gerda, 77 år
  • Mette Christensen
   Dygtige ansatte, super service og dejlige omgivelser

   Jeg blev opereret i min skulder, hvor jeg fik sat en sene ind fra mit baglår for 4 måneder siden. Jeg havde opgivet, at skulderen nogensinde blev god igen. Men takket være en super dygtig læge Klaus Bak, min egen stædighed og en dygtig fys, er jeg nu tilbage på jobbet og kører ambulance uden gener fra skulderen, svømmer nemt 2.000 meter igen og smiler til livet ? Kan kun anbefale Adeas for meget dygtige ansatte, super service og dejlige omgivelser. TAK for Jer ?
   Mette Christensen
  • Steen Albrechtsen
   Super service. God information om forløbet

   Fra ankomst til afgang fantastisk omsorg. Alt i alt en god oplevelse.
   Steen Albrechtsen
  • Allan Grates
   Was treated and catered to on a high professional level

   I had a full knee replacement here. Was treated and catered to on a high professional level. A highly clean facility.
   Allan Grates
   Ortopædkirurgi
  • Anders Philipsen
   Nærmest en fornøjelse at blive behandlet

   Skulderproblemer er ofte komplicerede at behandle, og især kan resultatet være svært at forudsige. Min skuldermanchet var røget helt af og lå krøllet sammen inde under skulderbladet. Speciallæge Klaus bak er velkendt som en af vores bedste skulderlæger i landet. Ikke bare teknisk, men også til at tage hånd om alt det, der er væsentligt omkring operation eller ikke-operation. Klaus sætter sig i dit sted. forklarer hvad man har brug for at vide for at tage en beslutning sammen med ham om behandling.

   Når behandlingen - i mit tilfælde en operation med ny fastgøring af skulder-manchet-senen (Rotatorcuffen) – så gennemføres, er det trygt, man føler at man er med i processen, der bruges ikke floskler, og ikke mindst er der både orienteret omkring efterbehandlingen og f.eks. smerterne tages alvorligt med anlæggelse af blokade, med mulighed for at få denne gentaget.

   Selvom skulderoperationer har ry for at være meget smertefulde i efterforløbet, så var der ingen ubehagelige overraskelser efter operationen.

   Jeg kan varmt anbefale Klaus Bak og Adeas, uanset om man kan bruge frit sygehusvalg ved ventetids-garantien, via forsikringsselskab eller selv kan betale.
   Anders Philipsen
   Ortopædkirurgi
  • Helle Beyer-Lassen
   Empati, smil og hjælpsomhed er det man møder hos alle

   Super oplevelse - kunne næsten ikke gå da jeg kom ind. Gik ud uden problemer dagen efter ovenpå vellykket operation. Meget professionelt personale både læger og sygeplejersker.

   Empati, smil og hjælpsomhed er det man møder hos alle.
   Helle Beyer-Lassen
   Ortopædkirurgi
  • Søren-Ning Andersen
   Normalt vil man vel ikke betegne en operation som en god oplevelse, men det var det

   Gennemgik en navlebrok operation i går. Normalt vil man vel ikke betegne en operation som en god oplevelse, men det var det. Læger og personale var fantastiske, man følte sig godt tilpas. Meget kompetente. Tak.
   Søren-Ning Andersen
   Mave-tarmkirurgi
  • Marianne Bugge Jensen
   Motiveret personale og en fantastisk fysioterapi

   Jeg havde ikke været på denne jord, uden dette aktive, motiverede personale og en fantastisk fysioterapi
   Marianne Bugge Jensen
   Care
  • Dorthe Jørgensen
   Fysioterapeuten er god til at forklare og har god tid

   Super dygtig fysioterapeut.
   Rigtig god til at forklare og har god tid
   Dorthe Jørgensen
   Care
  • Lucas Grøndal
   Kæmpe cadeau til personalet og alle folkene bag

   Adeas Skodsborg fortjener intet mindre end 5 stjerner. Virkelig kompetent personale og flotte omgivelser. Kæmpe cadeau til personalet og alle folkene bag.
   Lucas Grøndal
  • Britta Greve
   Jeg er så taknemlig fordi jeg fik lov til at opleve denne service

   Fantastisk hospital. Jeg er lige blevet opereret i venstre skulder af læge Frank Odgaard, sikken en skøn professionel behandling både før og efter, og sygeplejerske Eva, som var det mest venlige og smilende høflige og rare menneske, lige efter operation sørgede for kaffe noget at spise, og dagen efter ringede og spurgte hvordan man havde det.

   Jeg er så taknemlig fordi jeg fik lov til at opleve denne service. Tusind tak til jer alle.
   Britta Greve
   Ortopædkirurgi
  • Teddy Løwe
   Man følte sig velkommen fra man trådte ind af døren

   Fantastisk sted, fik en knæ operation, det gik efter planen, super dygtig og professionel personale.
   Man følte sig velkommen fra da man trådte ind af døren. Et stort tak fra mig til alle de involverede
   Teddy Løwe
  • Kalle Hund
   Jeg ville ønske alle hospitaler var som Adeas

   Tænk, at dette sted findes! Jeg ville ønske alle hospitaler var som Adeas. Præcise, dygtige, imødekommende, personlige. Drak min morgenkaffe med havudsigt, fik en drømmeoperation og sparer allerede op til næste besøg!
   br> Vil slet ikke hjem! På hvilke andre hospitalet kan man komme med det statement?
   Kalle Hund
  • Stine Louise Kepp
   Super professionel behandling og meget serviceminded og hjælpsomt personale.

   Ingen ventetid - helt på klokkeslæt.
   Operationen gik planmæssigt. Info fra lægen efterfølgende og absolut intet at være i tvivl om. Her dagen efter ringer sygeplejersken og spørger om alt er ok.
   Nu kender jeg jo ikke til det endelige resultat af operationen endnu - men indtil videre topkarakter fra mig!
   Stine Louise Kepp
  • Rasmus Ohrt
   Alt personale var flinke både før og efter min operation i skulderen

   Super professionel behandling hos Klaus Bak! Alt personale var flinke både før og efter min operation i skulderen!
   Adeas kan klart anbefales!!!
   Rasmus Ohrt
   Ortopædkirurgi
  • Bente B. Vinter
   Kompetent personale, dygtig kirurg, flotte omgivelser, dejlig atmosfære

   Et meget kompetent personale, dygtig kirurg, flotte omgivelser, dejlig atmosfære.
   Jeg valgte Adeas under det udvidede frie sygehusvalg, fordi det offentlige sygehuse ikke kunne tilbyde mig en operation indenfor behandlingsgarantien på 30 dage. Det vil jeg ikke betænke mig på at gøre, hvis det bliver nødvendigt igen en anden gang.
   Bente B. Vinter
   Ortopædkirurgi
  • Jane Munch
   Dygtige læger, sødt og omsorgsfuldt personale, god information før og efter

   Efter et noget kikset udredningsforløb på Bispebjerg, fik min søn endelig muligheden for at benytte udvidet frit sygehusvalg grundet manglende overholdelse af behandlingsgarantien (og med 2 aflyste operationer på Hvidovre).

   En simpel kikkertoperation af knæet - henvendelse i fredags - forundersøgelse mandag og operation i dag onsdag - mindre end én uge om noget som Bispebjerg og Hvidovre var 6 måneder om.
   Så nu er der igen håb om at sønnike kan genoptage sin sport på eliteplan.

   Vil ikke tøve med at anbefale Frank Odgaard (der i øvrigt for 2 år siden lavede samme operation (fjernelse af plica i det andet knæ) med super resultat.

   Dygtige læger, sødt og omsorgsfuldt personale, god information før og efter - kan kun give de bedste anbefalinger til Adeas. Tak for jer.
   Jane Munch
   Ortopædkirurgi
  • Lene Blynert
   120 % engagerede medarbejdere

   Professionelt operations team - fra start til slut. Informationer blev delt med godt humør og alligevel med fuld professionalisme (så forstår jeg også hvad der bliver sagt) lige fra mødet med narkoseteam til udskrivningen.

   Det hele var trygt og godt fra første møde. Jeg blev bare mødt af 120% engagerede medarbejdere.

   En helt igennem god oplevelse.
   Lene Blynert
  • Malene Bøgelund
   Livskvaliteten er vendt tilbage efter 2 år med konstante smerter

   En stor ros til Klaus Bak og hans team for at skabe stor tryghed og tillid på Adeas Skodsborg.

   Efter 2 knæoperationen, som blev udført i andet regi uden at blive smertefri efter en ulykke tilbage i marts 2016, blev jeg henvist til Klaus Bak.

   Fra første konsultation var Klaus klar i mælet om han ikke kunne love mig 100% at blive smertefri, men han vil gerne ser om der noget han kunne gøre.

   Her 8 uger efter er jeg som godt som smertefri - livskvaliteten er vendt tilbage efter 2 år hvor der har været kontant smerter i knæet. Bare at nå til at blive genoptrænet med en effekt er så vildt.

   Fra første telefonsamtale med sekretæren til det sidste farvel efter 6 ugers kontrollen har jeg kun mødt et højt fagligt niveau hos alle medarbejdere på Kysthospitaler Skodsborg.
   Malene Bøgelund
   Or
  • Randi Cederquist
   Dygtig, lyttende og troværdig og ikke mindst ærlig

   Jeg har været igennem et langt forløb med min højre uundværlige skulder. Den har været frossen. Men tøede ikke op ordentligt. Efter det frysende forløb kom jeg i hænderne på en usympatisk ortopædkirurg, der uden ret meget omsvøb anså mig som hysterisk, og ublu fortalte, at blandt andet operation ikke var en løsning, nogensinde. Desværre stagnerede optøningen.
   Efter mange afklarende undersøgelser efter 2 år i smerter, fik jeg muligheden for at vælge privat behandling pga ventetid. Da jeg så Adeas på listen, var jeg ikke i tvivl.
   Og da jeg mødte Klaus Bak, var jeg endelig tryg.
   Han er dygtig, lyttende og troværdig og ikke mindst ærlig.

   Operation. God information før og efter. Sympatisk personale. God behandling.
   Blev scannet for 2 år siden. Det var også en god oplevelse. Derfor vendte jeg tilbage.
   Randi Cederquist
   Ortopædkirurgi
  • Helen Rosted Falkenberg
   Tak for hjælpen!

   Efter et år med et knæ/ben der blev ved at gøre ondt, et forsøg med blokade hjalp i en kort periode men ingen fysisk aktivitet uden smerte. Jeg blev anbefalet Klaus Bak og tog en forundersøgelse og en god snak.

   Var bekymret da mange fortalte skræmmehistorier om at det ikke ville blive bedre efter en kikkert operation. Klaus var kompetent og beroligede mig - forklarede om minimal risiko og store chancer for bedring og mulighed for at komme tilbage til træning. Jeg tog imod og fik det ordnet 23/11. Rigtig god oplevelse med søde mennesker hele vejen rundt. Startede genoptræning i januar og kan allerede nu - efter ca. 3 måneder både løbe og træne uden smerter! Er SÅ glad for jeg fik det gjort!
   Helen Rosted Falkenberg
   Ortopædkirurgi
  • Karin Møller

   Jeg er evig tak skyldig

   Det er deres fortjeneste at jeg kom tilbage til livet efter 6 måneder på offentligt hospital.
   Jeg er evig tak skyldig - I betyder alt.
   Karin Møller
  • Henriette V.

   Mit fantastiske forløb på Adeas Skodsborg!


   Inden mit forløb, havde jeg været sygemeldt i 5 år pga. en ødelagt ryg og derfor havde jeg en masse smerter.

   Startede i en medicin-udtrapning i samarbejde med smertelægen. I løbet af kun 1/2 år var jeg ude af mit store morfin-forbrug og siden har mine smerter været til at leve med og livet er begyndt at være skønt at leve igen.

   Så jeg kan kun anbefale en tværfaglig smertebehandling på Adeas Skodsborg.
   Henriette V.
   Tværfaglig smertebehandling
  • Ida Kruse

   Jeg kan varmt anbefale Adeas; de gør lige dét mere end andre privathospitaler.


   Top professionelt personale, omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Adeas

   Efter operation og efterfølgende indlæggelse, var det mig magtpåliggende at få anbefalet netop dette privat hospital, da vi patienter ofte begiver os rundt i en jungle af tilbud, og ofte uden at vide hvad vi går ind til. Top professionelt personale , omhyggelighed og luksus er, hvad du møder på Adeas.

   Efter opvågning af narkosen og kærlig pleje derefter, blev jeg kørt ind på et stort fint eneværelse – her blev jeg overvåget omhyggeligt, men samtidigt oplevede jeg en ualmindelig fin fornemmelse af, at “privatliv” er vigtigt efter operation. Jeg blev behandlet som noget ganske særligt på Adeas, og jeg har erfaringer med mig fra andre privathospitaler.

   Jeg kan varmt anbefale Adeas; de gør lige dét mere end andre privathospitaler.
   Ida Kruse
   Mave-tarmkirurgi
  • Maria Luz

   Jeg oplevede ro og menneskelig varme

   Efter næsten 6 mdr. ventetid i det offentlige regi, for at få fjernet min galdeblære, kom jeg til Skodsborg Kysthospital. Jeg vil starte med at sige, at jeg er tilhænger af stærke offentlige sygehuse, men må indrømme, at jeg aldrig i det regi har fået så god en oplevelse, som på Skodsborg Kysthospital.

   Jeg var ikke længere end godt to en halv time på Skodsborg Hospital, men fra dét øjeblik ”min” sygeplejerske tog over, oplevede jeg ikke andet end ro og menneskelig varme. Både kirurg og anæstesilæge kom og hilste på, mens jeg lå i stuen. På selve operationsstuen var der igen den samme ro, omsorg og menneskelig lune. Det var en rigtig god oplevelse. Da jeg kom på ”rekuperationsstue” blev jeg igen passet af ”min” sygeplejerske, som sørgede for mig med samme varme, venlighed og værdighed som i begyndelsen. Dagen efter ved middagstid ringede anæstesilægen mig op hjemme, for at høre hvordan jeg havde det og om alt var i orden, hvad jeg kun kunne bekræfte.

   I lyset af det nævnte kan jeg kun anbefale Skodsborg Kysthospital.
   Maria Luz
   Mave-tarmkirurgi
  • Stephanie Haut

   Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres

   Efter at have haft en skadet skulder i ¾ år valgte jeg Adeas for et videre forløb. Jeg havde tidligere fået foretaget en ultralydsscanning, der ifølge lægen, som udførte ultralydsscanningen, intet viste. Næste mulighed var en MR scanning. På Adeas fik jeg en tid indenfor 10 dage hos en ortopædkirurg med speciale i skuldre.

   Jeg blev taget godt imod af en meget venlig og tillidsvækkende læge. Han kiggede på min tidligere ultralydsscanning, undersøgte min skulder og kunne så fortælle mig, at det hele faktisk stod i svaret fra ultralyden. Han kunne forklare alle mine smerter og viste mig udførligt på en model af en skulder, hvad det var for en skade, og hvorfor jeg havde smerter. Han brugte meget tid på at informere mig. Han anbefalede mig at få den trænet op og kunne online vise mig, hvilket træningsprogram han ville anbefale mig.

   Lægen var yderst kompetent og samtidig fokuseret på, at jeg skulle forstå og informeres. Han var meget behagelig og gik kun frem i forklaringen, når han kunne mærke, at jeg forstod. Der var ingen stress og jag, og jeg gik derfra med en klar forståelse af skaden, og hvorfor jeg får ondt.

   Jeg vil ikke tøve med at vælge Adeas en anden gang
   Stephanie Haut
   Idrætsskader
  • Gitte Poulsen

   Kompetente, engagerede medarbejdere med fuldt fokus på mig og min hofte

   Jeg var så priviligeret, at jeg på grund af ventetidsgaranti fik frit-valg til min hofteoperation. Jeg valgte Adeas, og det har jeg ikke fortrudt.

   Jeg har udelukkende mødt kompetente, engagerede medarbejdere hvor der har været fuld fokus på mig og min hofte. Der hviler en fantastik ro over stedet, mit værelse var dejligt, og mad, pleje og omsorg er helt i top.

   Stort tak til alle, og en speciel tak til de som håndterede mit blackout på min første gåtur, så jeg på intet tidspunkt følte mig prisgivet.

   Nu er jeg vel hjemme igen, og klar til at komme videre med min nye hofte.
   Gitte Poulsen
   Hofteoperation
  • Erik Brandt

   Søde sygeplejersker, dygtige trænere og fysioterapeuter, og venlighed har jeg mødt overalt

   Blot et par ord for at I skal vide hvor tilfreds, jeg har været for mit ophold på Adeas Care.

   Søde sygeplejersker, dygtige trænere og fysioterapeuter, og venlighed har jeg mødt over alt. Og jeg er lykkelig frem for alt for, at jeg er blevet ”Fit for fight” igen.
   Erik Brandt
   Care