Lipoinjektion
- ansigt

 

Resultater med det samme og permanent forynget hud efter et par måneder.

Fedttransplantation kan meget mere end at skulpturere ansigtet
Din egen krops naturlige fedtdepoter kan også give dig et friskere og yngre udseende

Fedttransplantationer er lige så velegnede til mænd som til kvinder. Lipoinjektioner kan bruges på hele kroppen, også i ansigtet, hals, decolleté og hænder.
Vores plastikkirurg Trine Foged Henriksen har udviklet en særlig teknik til lipoinjektioner i ansigtet, hvor hun bruger sine egne specialdesignede kanyler til den foryngende behandling.

Med årene begynder huden i ansigtet at hænge mere og du mister fylde under huden. Rynker og slaphed er de fleste opmærksomme på, men vi er ikke helt så opmærksomme på at fylden forsvinder.
Fedttransplantationer/lipoinjektioner har en dobbelt virkning:

Det umiddelbare resultat er filler-effekten: Der kommer mere fylde der, hvor fedtet er lagt ind. Modsat alle andre slags fillers, så er fedttransplantation en varig behandling. Du behøver altså ikke at skulle besøge kirurgen for en "opfyldning" en gang i kvartalet.

Den anden virkning af fedttransplantationen viser sig først for alvor 3-4 måneder efter transplantationen. Dine rynker bliver mindre synlige eller forsvinder helt, fordi din hud bliver strammere og mere elastisk.

Resultaterne er så overbevisende, at fedttransplantation også bruges udelukkende til hudforbedring. Der kan være steder, hvor du egentlig ikke er interesseret i filler, men lægges meget lidt fedt ind, får du efter 3-4 måneder en hud, der er blevet mange år yngre – og som også ældes langsommere.Skriv til os


 

Kan jeg få en fedttransplantation?

Som udgangspunkt, ja, det kan du godt. Det vil dog altid være en individuel vurdering.
Der er dog visse forudsætninger, der skal være opfyldt, blandt andet må du ikke ryge i månederne omkring operationen.

Det ER et større indgreb end en almindelig filler. Du vil kunne se lidt misfarvning og hævelse i 2-3 uger efter indgrebet, og der vil være et donorsted, som du skal tage hensyn til i samme periode.

88 77 40 06

Alle hverdage
kl. 9:00-12:00 + 12:30-15:00

Facebook

Følg os på Facebook.

Instagram

Ses vi på Instagram?


Book konsultation

Book en uforpligtende konsultation eller kontakt os, hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål.

Book

Speciallæger i plastikkirurgi