Fordele ved at benytte et privathospital

adeas Parken

Fordele ved at benytte et privathospital

Der er mange fordele ved at vælge et privathospital fremfor et offentligt hospital, hvis du skal gennemgå en større behandling. Det offentlige sygehus har været under massivt pres de seneste år, hvilket i mange tilfælde resulterer i lange ventelister til operationer. Læs med, og bliv klogere på fordelene ved at benytte et privathospital, som Adeas, til din kommende behandling.

Kortere ventetid

En af de faktorer, som oftest gør, at patienter prioriterer at benytte et privathospital fremfor et offentligt sygehus er den generelle ventetid. På offentlige sygehuse er det ikke ualmindeligt, at der er mere end fire ugers ventetid på behandlinger. Det er dog sjældent, at patienter har mulighed for at vente på en større operation, og de har derfor muligheden for at springe køen over gennem et privathospital. Hos Adeas tilbyder vi derfor hurtig og professionel behandlinger til patienter, som ønsker at undgå ventetid.

sundhed.dk oplyses der blandt andet om, at fristen for behandling af somatiske sygdomme i perioden 1. juni 2023 til 21. december 2024 er 2 måneder. Husk, du har udvidet frit sygehusvalg.

adeas bygning i parkem

Et fleksibelt behandlingsforløb

Udover at opnå kortere ventetider kan du ofte nyde godt af et mere fleksibelt behandlingsforløb på et privathospital. På Adeas Privathospital har du mulighed for at påvirke tidspunktet for din behandling samt vælge den specialist inden for området, som du ønsker at konsultere. Vores store fleksibilitet giver dig derfor større mulighed for at tilpasse behandlingsforløbet efter din tidsplan.

Adeas – et tværfagligt team af specialister

På Adeas Privathospital bliver du mødt af et professionelt team, som altid har omsorg samt et personligt fokus for øje. Vi tilbyder omsorgsfulde behandlinger med tæt kontakt til lægerne og vores personale i lige netop det tempo, som du har behov for. Vores hospital indeholder et tværfagligt team af højtuddannede specialister, hvilket sikrer dig, at der altid er en behandler med ekspertise indenfor pågældende område. Vigtigst af alt sørger vi for, at du er klar til det, før vi sender dig hjem igen.

Husk du har udvidet frit sygehusvalg

Som patient på et offentligt sygehus, har du krav på at blive udredt, undersøgt eller behandlet indenfor fire uger. Hvis sygehuset ikke har mulighed for at tilbyde dig dette, giver det udvidet frie sygehusvalg dig krav på at blive udredt, undersøgt eller behandlet på et privathospital. Når dette træder i kraft, dækkes dine udgifter af regionen.

Adeas Privathospital er godkendt som aftale hospital inden for udvidet frit sygehusvalg af Regionerne, og du har derfor mulighed for at blive behandlet her. Læs mere om udvidet frit sygehusvalg.

adeas Parken

Er du interesseret i at høre mere?

På Adeas Privathospital er du garanteret et behandlingsforløb af højeste kvalitet, vi udfører helbredsundersøgelser, idrætskirugi og en lang række af andre behandlinger.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for at blive patient på Adeas Privathospital, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 88 77 40 00 eller kontakte os på mail info@adeas.dk.

Der er lukket for kommentarer.