Ortopædkirurgi
uden ventetid

Specialister i ortopædkirurgi

Adeas’ ortopædkirurger beskæftiger sig med behandling af patienter, som har problemer med knogler eller led. Uanset om skaden er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig.

Vi er specialister i indsættelse af kunstige hofte-, og knæled, fodkirurgi, håndkirurgi, knækirurgi, skulderkirurgi og idrætskirurgi. Det er ikke alle der behøver en operation. Vores speciallæger undersøger dig grundigt før man tager stilling til videre behandling.

Hos Adeas har vi kun ansat højtuddannede ortopædkirurger og vi har moderne faciliteter til at undersøge og behandle patienter.

Specialister med mange års erfaring

Adeas’ kirurger har specialiseret sig inden for hvert deres område og samarbejder på tværs af faggrænser. Vi har stort fokus på patienternes individuelle problemstillinger. Vores tværfaglighed betyder, at vi kan inddrage ortopædkirurger, reumatologer, radiologer og idrætsspecialister, når diagnosen skal stilles og den rigtige behandling iværksættes.

Adeas Privathospital råder over 4 moderne operationsstuer, som er udstyret med al nødvendig teknologi. Vi har 9 opvågningspladser og 12 sengestuepladser.

Genoptræning hos Adeas

Inden for ortopædkirurgien er genoptræning ofte afgørende for operationens endelige resultat. I de fleste tilfælde henviser kirurgen til genoptræning i din hjemkommune (hvis du er henvist hertil via dit hjemsygehus) eller hos en privatpraktiserende fysioterapeut i samarbejde med dit forsikringsselskab. Derudover bliver man tilset af en fysioterapeut, der kan vejlede indlagte patienter inden de bliver udskrevet. 

Hos Adeas sikrer vi dig et professionelt og trygt forløb fra du møder op til forundersøgelse til du udskrives. Vi er specialister indenfor mange forskellige områder blandt i helbredsundersøgelser, idrætskirugi og kardiologi.

Speciallæger

Jesper Sommer
Speciallæge i ortopædkirurgi

Kurt Skovgaard
Speciallæge i ortopædkirurgi

Lisbeth B. Hansen
Speciallæge i ortopædkirurgi