Brystløft

Efter vægttab, graviditet eller tyngdekraftens påvirkning

Brystløft

Du skal kunne føle dig tilpas i din egen krop. Brysterne er en stor del af mange kvinders opfattelse af femininitet. Desværre påvirker alder, vægttab eller graviditet og amning ofte netop brysterne og derfor også selvfølelsen.

Hvis dine bryster er blevet slappe, hængende eller mangler fylde, kan et brystløft hjælpe dig.

Afhængig af dine ønsker, kan et brystløft være nok til at give dig den brystform, du gerne vil have. Det forudsætter dog, at du er tilfreds med mængden af brystvæv. Hvis du gerne vil have større eller mindre bryster, kan et brystløft kombineres med implantater, fedttransplantation eller brystreduktion, så du får bryster i netop den form og størrelse, du gerne vil have.

Brystløft med implantater eller fedttransplantation

Hvis du gerne vil have større bryster og også ønsker et brystløft, er rådgivning fra kompetente plastikkirurger afgørende. Afhængig af dit udgangspunkt og forventninger til det endelige resultat, kan en brystforstørrelse nemlig være nok til at opnå det resultat, du drømmer om, så du slipper for at skulle igennem en stor, plastikkirurgisk procedure.

Til forundersøgelsen undersøger og rådgiver din plastikkirurg dig omhyggeligt, så du kan træffe dit valg på et kvalificeret grundlag. Hvis det rette valg for dig er et brystløft samtidig med en brystforstørrelse, vil din plastikkirurg informere dig om de forskellige muligheder. Her kan du læse mere om brystforstørrelse med implantater og fedttransplantationer.

Brystløft med brystreduktion

Hvis du synes, dine bryster er for store til din krop, samtidig med at brysterne er slappe eller ikke har megen fylde, kan der være god ræson i at få lavet en brystreduktion samtidig med brystløftet. Mange kvinder fortæller, at de har fået ”lange, slappe bryster” efter store vægttab eller graviditeter og amning. Din plastikkirurg vil rådgive dig om, hvad der kan gøres i netop din situation, så du kan opnå det resultat, du ønsker dig.

Skriv til os88 77 40 06

Alle hverdage kl. 9:00-12:00 + 12:30-15:00

Facebook

Følg os på Facebook.

Instagram

Ses vi på Instagram?


Værd at vide om brystløft

Det endelige resultat ses først 3-6 måneder efter operationen
I de første måneder efter operationen, kan brystet være hævet. Du skal derfor ikke forvente at se det endelig resultat før tidligst tre måneder efter operationen. Seks måneder efter operationen, vil dine bryster med sikkerhed have nået deres endelige form og størrelse efter operation.

Du skal forvente at få ar
Du vil få ar, men hvis du passer på dem, vil de med tiden blive meget lidt synlige. De fleste vil få det såkaldte ”anker-ar”, fordi arrene fra brystløftet ligner et anker: Der vil være et rundt ar rundt om areola (det farvede område rundt om brystvorten), fra aeola og ned langs midten af brystet og ud til hver side i brystfolden. Hvis du kun skal have foretaget et lille brystløft, kan du måske nøjes med et ar rundt om areola. Din plastikkirurg vil råde og vejlede dig – også i hvordan du bedst passer på arrene, så de bliver så lidt synlige som muligt.

Stabil vægt
Det er vigtigt, at du er normalvægtig og holder vægten efter brystløftet. Ændringer i din vægt har indflydelse på dine ar, der kan blive meget brede, hvis du tager på.

Du skal stoppe med at ryge
Rygning får de små blodkar til at trække sig sammen. Rygning påvirker derfor helingen negativt, fordi brystvævet og brystvorten har brug for den ilt, som blodet i de små blodkar bringer med sig. Rygere risikerer også at få bredere og mere tydelige ar end ikke-rygere. For at få det bedst mulige resultat, skal du som minimum stoppe med at ryge i et par måneder før og efter brystløftet.

Ingen sol til dine ar
Du skal beskytte dine ar mod solen, så længe de er røde, det vil sige mindst seks måneder. Nogen er dog nødt til at vente 1-2 år. Hvis du ubeskyttet nyder solens stråler før arrene er klar, risikerer du, at dine ar bliver misfarvede og brunlige.

Sport, motion og tunge løft må vente et stykke tid
Du er tidligst klar til at genoptage sport og motion seks uger efter operationen. Hvis du laver tunge løft eller dyrker en sportsgren, der kræver, at du har armene over hovedet, så der bliver trukket i brystet, skal du dog vente mindst to måneder.

Book konsultation

Book en uforpligtende konsultation eller kontakt os, hvis du ønsker mere information eller har spørgsmål.

Book

Speciallæger i plastikkirurgi